Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Mitip>Skaleuh Kurtain Mesh

Skaleuh Kurtain Mesh

Detil Produkt

Laban logam arétektural, ogé namina lapa logam, lawa logam, Perjangjian beaded atanapi mesa kirang arsitéktur. Pasi sareng mesh ringit arsitéktur sareng tautan ranté arsitéktur, Laban logam arsitéktur mangrupikeun jinis mesh dekoratif anyar. Laban logam arsitéktur diwangun ku seueur flakes atanapi lebok. Unggal flake atanapi ungku tunggal diutup ku opat flakes atanapi lebok. Dibandingsikeun sareng sah konveyor arsitéktur sareng mesh kabel arsitéktur, patter téktur na ningkatkeun jangka kamar. Ku kituna éta sacara lega dianggo dina dekorasi interior sapertos dibagi kamar, siling sareng layar jandela.

Golden surface scale mesh curtain

Perdalan leubeun usul bués

Black surface scale mesh curtain

Perdalan leubeung skala hiji hideg

Proses Prosés Prosé:

LPrepara bahan aluminium.

LPut aluminium dina mesin sareng ngabentuk bentuk tatang.

L ngiringan flakes kirang kana panél panél.

Perbatan lSurface.

LPacking.

Scale mesh curtain color catalog

Katalog warna perdati mesh

Spesifikasi:

LMaterial: aluminum atanapi aluminium alloy.

Perbatan lSurface: tinting panas, spray dicét, galvanized, pulis.

LColor: emas, purpur, beureum, biru, héjo, pérak, coklat, hideung, warna alam atanapi langkung.

Ukuran lSequin: 3 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm, 10 mm.

LWeight: 0,86 kg / m2 - 1,81 kg / m2

LShape: oktagon, alun-alun, quincunx sareng langkung deui.

LLength Width: disasil dina pamundut anjeun.

Catetan: Ugé jeung warna khusus bisa dipasilkeun numutkeun pamundut Sadérék.

Scale mesh curtain shape catalog

Skala bentuk katalog tabuh mesh

Feur:

Beurang langkung sareng struktur stabil.

LDisina sareng ventilasi anu saé.

L penampilan anu saé sareng rupa-rupa warna.

LVersatility sareng épék dekoratif.

Papel sareng fungsional lAesthetic.

LGorgeous sareng anu luhur.

LDurability sareng fleksibility.

Ukuran lCustomized ku butuh.

IE gampang dipasang sareng pangropéan.

Scale mesh curtain shape catalog

Katalogol gaya perdatin mesh

Aplikan

Laban logam arkitektur didamel tina flakes fleksible atanapi leken dina sababaraha warna, sareng éta tiasa gampang dipasang atanapi dipasang kana bentuk anu béda. Kalayan banding ététik, éta sacara lega dianggo dina dekorasi interior.

LFunction: dividers kamar, dekorasi siling, dekorasi témbok, perdar panto, layar jandela, perdara dulur, Layar fireplace, partiioning cahaya, balustrades, paméran toko, ngawangun fasade, kolom cladding, Proyék barang, jsb.

LApplikasi: loft, kamar sucuran, balkon, koridor, seleftor, hotél, réstoran, kantor, ballroom grand, musium, aula konsér, salasi tuan, aula paméran, mall balanja, téater, jsb.

Perdara mesh skala Emah tindakan salaku dibisi kamara

Skala mesh tindakan salaku peretan jandela


Ngeunaan pamungkeun perdara mesh skala, urang bakal dipakeun éta kalayan foam plastik atanapi kertas waterproof di jero sareng kotak karton, Kasus kai atanapi pallet di luar dina pamundut anjeun.
Pakang:


Metal cloth curtain packed by cartoon boxes

Pertapan lawa logam dipasang ku kotak kartun

Metal cloth curtain packed by cartoon boxes

Pertapan lawa logam dipasang ku kotak kartun



Tilu pamantasi anu béda tina perdara mesh skala: installasi lagu, installasi rod baja anu henteu kalayan cincin bead, Installasi rod baja anu henteu tanpa silin beu.
Insok:

Three types of installation of scale mesh.

Tilu jinis instalasi mesh skala.

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Funksi penampilan lampi Sequin logam

    Panel Sequin Metallik, Ogé katelah lami beug logam. Laku Sequin Metallic mangrupikeun jinis lapéh anu dipasang sareng lebok. Éta umumna dianggo dina pakean, pakéan kawin, sapat, haté, sakeu sareng anu...

  • Naon lami Sequin logam? Naon bahan logam nyaéta laku Sequin?

    Embroder Sequin kagolong kana jinis mesin embroder, anu mangrupikeun masang sequins dina mesin, anu tiasa sequins tunggal atanapi dua. Embroder sequin diwangun ku sababaraha sequins sareng stitches. S...

  • Skaleuh Kewa Mesh pikeun Kurtain, Divider Space, Larla atanapi Seilings

    Skaleuh Kewa Mesh pikeun Kurtain, Divider Space, Larla atanapi SeilingsKecapan mesh, Didamel tina bahan logam énggal dina kisaran warna, ogé sapertos kualitas perdalan mesh dekoratif sapertosaPergalan...

  • Parek Lapu Metal A Element Fashion Piny pikeun Propéty

    Perkara lamit, Didamel tina aluminium fleksis sareng flakes kunin sareng cincin dina rupa-rupa warna, idéal pikeun hideungian interior sapertos divider kamar, Siling témbok sareng drapery jandela. Teu...

  • Skala Kedameun Mesh kalayan Texture Unis sareng Panganggah

    Kecapan meshDidamel tina bahan aluminum anu tungtung dina rupa-rupa warna anu nyebarkeun, kalayan আপনারng anu dibantenan, éta nyiptakeun pangaruh visual unik teu sapertos perdaran biasa anu sanés. Sar...

leave your message