Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Mitip>Drapery Metal Coil Drapery

Drapery Metal Coil Drapery

Detil Produkt

Perdanan coil metal ogé disebataDrapery coil logim. Umumna, éta dilakukeun tina kawar baja anu henteu, kawar aluminium, kawar tambaga atanapi bahan sanés. Éta mangrupikeun jinis tumbak logam anu luhur sapertos perdaran tautan ranté sareng perjura mail ranté anu dianggo dina industri konstruksi modér salaku perkara di bumi, Layar pikeun salama tuang, isolasi dina liang, hidhanan siling, diahingsi dina paméran perdagangan adil sareng panyalindungan sungka anu tiasa ngalirkeun, Ssb. dibandingkeun sareng perdaran tradisional, drapery coil logam ngagaduhan hareproof fireproof anu saé, ventilasi sareng transmisi cahaya, sahingga éta ngagaduhan kahirupan jasa anu langkung lami. Kusabab fitur makus sareng praktis, drapery coil logam parantos dipilih salaku gaya dekorasi ayeuna ku desainer langkung langkung.

MCD-01 Golden Surface Coil Curtain

MCD-01 Uran Coil Surface Emas

MCD-02 Silver Surface Coil Curtain

MCD-02 Panil Coil Surface Arim

LMaterial: baja stainless, beusi, tambaga, alloy aluminium, baja karbon rendah, jsb.

Spesifikasi:

Warna: pérak, emas, kunis konéng, hideung, abu, parôl, beureum, warna logam asli atanapi spray kana warna sanés.

Diameter Wire: 0.5 mm - 2 mm.

Ukuran Aperture: 3 mm - 20 mm.

Daérah Buka: 40 - 85.

Kanis: 5,5 mm - 7,1 mm.

Beuran: 4.2 kg / m2 - 6 kg / m2. (bendingan bahan sareng ukuran anu dipilih)

Kanwangan: doseun.

Perbatan luhuren: Pikkling, oksidasi anodic, varnish bake atanapi spray panjang.

Pickling.

Dibandingkeun sareng metode anu sanés, pikkling langkung gampang. Téori pikkling nyaéta ngaleungitkeun oksid atanapi inklusi dina unggul. Warna di handapeun pickling tiasa ngajaga waktos lami tanpa rust sareng ngaleungit.

LAnodic oksidasi.

Ku solvent organik salaku sedeng, oksidasi anodic nganggo kaluar titik pikeun ngabentuk pilem perdoronik dina bayeun produk. Jinis panjang ieu sami sareng lara keramik. Oksidasi Anodic tiasa diwangun anti-korrosi sareng durus produk. Ku carana, éta bisa nempatkeun warna nu dipikahoyong.

LBaking varis.

Bernis bak mangrupikeun cara warna umum, anu mangrupikeun lacquer di unggul sareng ngarobih warna cet teras cet kana drapery coil logam. Saatos nempatkeun warna di unggul, beulah bakal beuki dina suhu luhur pikeun kéngingkeun warna anu langkung. Warna ngalangkungan varnish baki bakal cacah sareng éndah.

MCD-03 Metal Coil Drapery with different colors and sizes.

MCD-03 Metal Coil Drapery kalayan warna sareng ukuran anu béda.

MCD-04 Metal Coil Drapery Samples Catalog Available

MCD-04 Metal Coil Drapery Sampel Catalog anu sayogi

Feur:

L penampilan anu saé - nyiptakeun pangaruh dekoratif visual.

LMildew bukeun - ogé cocog pikeun masalah kuang.

LMaintenance bébas - nganggo sapotong laku pikeun nyuskeun.

Bahan anu ramah kapal - 100.

LRust résistansi - henteu ngaleungit sareng lami.

Installasi i gampang - struktur beurit sareng fleksib.

Kukuatan luhur - ngagem résistansi sareng kuat.

LVentilation sareng transmisi cahaya - ngajaga hawa segis sareng ningkatkeun lampu.

Ligh-éfikafsif - versatilits, tékstur unik sareng durability.

Persentan lFire - éta henteu lamba.

Warna sareng ukuran lVar - tiasa dianggo dina aplikasi anu béda.

Desain lUnique sareng gaya - nyumakeun pamundut para konténtos ahir luhur.

MCD-05 Coil Mesh Opening Size

Dayeun Penbukaan MCD-05 Coil Mesh

MCD-06 Coil Mesh Wire Diameter

MCD-06 Coil Mesh Diameter Wire

Numutkeun aplikasi anu béda, drapery coil logam tiasa dianggo dina seueur desain arsitéktur sareng dekorasi gedong. Janten perdalan coil logam tiasa dianggo salaku:

Aplikasi:

L Interior partisi.

LDoor perdalan.

Gerbang kaamanan.

LShower perdalan.

Shades lSun.

Fiksi lStore.

LVentilation grilles.

Panel silih lPrivacy.

LFireplace perjura mesh.

L Interior perdalan rohang.

L Dekorative fasade.

LArchitecture di luar desain.

Bahan cladding témbok lExterior.

Perdanan lWall.

LBlast panyalinkeun batur.

LSound insulasi.

Skrening lDay.

LFall panyalindéan.

Pikeun seueur fungsi, drapery coil logam co co co co co co cocog pikeun:

L aula paméran.

LHotels.

Balé lBusiness.

Pusat lSports.

LWalls.

LRailings.

LWindow.

LConcert malls.

Wangunan lOffice.

Aula Dancing.

Pusat lShopping.

LCeilings.

LStairs.

LBathroom.

LFireplace.

LBalcony.

MCD-07 Metal Coil Drapery Exhibition Application

Aplikasi MCD-07 Metal Coil Drapery Pamban

MCD-08 Metal Coil Drapery Curved Track Application

MCD-08 Metal Coil Drapery Curved Track

MCD-09 Metal Coil Curtain Hang on the Ceiling

MCD-09 Metal Coil Curtain Hang dina Seilin

MCD-10 Metal Coil Mesh applied as the Space Divider

MCD-10 Metal Coil Mesh dilarapkeun salaku Divider Spas

MCD-11 Metal Coil Mesh applied as the Room Divider

MCD-11 Metal Coil Mesh dilarapkeun salaku Divider Room

MCD-12 Flexible Applications of Metal Coil Curtain in Interior Design

Aplikasi Flexible MCD-12 tina Curtain Coil Metal di Design Interior Dineb


Pakang:

Mimiti, perjangan coil logam dipakeun dina guluman kalayan kertas supak cai atanapi pilem plastik, teras nempatkeun aranjeunna dina karton, Kasus kai atanapi pallet dina pamundut anjeun.

MCD-13 Metal Coil Mesh Packed by Plastic Film

MCD-13 Metal Coil Mesh Paked ku Film Plastik

MCD-14 Metal Coil Mesh Packed in the Wooden Case

MCD-14 Metal Coil Mesh Packed dina Kaso


Insok:

Ngeunaan pamasangan drapery coil logam, urang gaduh tilu metode.

Instalasi lagu U, Instalasi lagu H sareng installasi perdaran baja stainless.

Lagu H mangrupikeun fleksibilit anu luhur, éta tiasa diutupkeun dina bentuk atanapi sudut waé pikeun pas turun sareng bentuk kurvature, Boh pikeun témbok dipasang atanapi gunung siling.

Pikeun lagu U, desain struktural anu eksaksional sareng kontrol kualitas mastikeun struktur anu padet sareng nyiptakeun pandangan anu saé ngeunaan drooping pikeun ngajatkeun.

Sareng pertapan baja anu henteu gampang pikeun perdaran coil logam dina.

Lagu U sareng H lagu dilakukeun tina bahan aluminium anodized. Kadua résistansi beurit sareng rust. Tilu lagu perkara ieu sadayana gaduh dukungan baja anu kuat, glider anu ngalir gratis anu tiasa nyerang sadaya beurat perdara.

Metal coil mesh installed on the U track

Mesh coil metal dipasang dina kedap

Metal coil mesh installed on the U track

Mesh coil Metal dipasang dina lagu U

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

  • Ngadamel gambar kabel tés bypass taut

    Ngadamel gambar kabel tés bypass tautMes tautan randDianggo di industri kusabab topologi umum. Dina jaringan, unggal node AC tiasa gampang aksés kana alat Ethernet, ngabentuk struktur béntang, sedengk...

  • Metal Coil Drapery - Stylish sareng Praktis Divider Spasih

    Metal Coil Drapery - Stylish sareng Praktis Divider SpasihMCC-3:Perdala coil metal ngagaduhan rupa-rupa warna sareng ukuran pikeun pilihan anjeun.Feur:·Penampilan anu saé - nyiptakeun pangaruh dekorat...

  • Kumaha Ngakurkeun Pangabukan Link Mesh?

    Kumaha Ngakurkeun Pangabukan Link Mesh?Urang AnuTautan rantMeshDiagonally (ukuran di jero) sakumaha anu dipidangkeun dina poto. Upami pangukuran 2 "maka gauge kawar biasana 9 atanapi 11. Upami panguku...

  • Cascade Coil Arkitektural Drapery - Metal Coil Curtain - Hightop Metal Mesh Mesh

    Drapery coil cascade arétektural, ogé katelah salakuPerdala coil logit, Biasana dilakukeun tina kawar baja anu henteu atanapi kawar alloy aluminium, sareng buéksétropolished, electrophoresed, dicét, a...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

leave your message