Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Mitip>Peran Bead Rém

Peran Bead Rém

Detil Produkt

Perdalan bead logam diwangun ku rébuan bal logam leutik kalayan réshes anting atanapi pulis anu nyiptan pangaruh vibrant sareng glamorous. Éta tiasa dibagi kana tilu jinis anu béda: babak, cocog sareng bal bar bal. Aranjeunna sadayana ngagaduhan kisaran ukuran sareng warna pikeun pilihan anjeun. Pertapan mangkat metal, ogé disebut perjurin ranté bal, henteu ngan ukur tiasa dibagian atanapi rohangan, tapi ogé ngamungkinkeun hawa sareng lampu nyebarkeun. Sareng kalayan penampilan unggul sareng shimmering, perdaran bead logam cocog pikeun rupa-rupa aplikasi. Balé paméran, discotheques, klub wengi, toko retel, pusat spas, bar sareng seueur tempat ideal anu sanés anu kedah kéngingkeun kreatif kalayan perdaran beug logam.

Golden metal bead curtain

Metal bead curtain types

Spesifikasi

L Material: baja karbon rendah, baja stainless, aluminium, beusi, tambaga.

L diameter Bead: 2/2.4/3.4 / 4.0 / 5.5/5.0/6/8/10/12 mm.

L Perlakuan Surface: electroplate, polished, plé chrome, spray lacquer, jsb.

L Benetan Bead: babak, ngawangun pumpkin, oval, ngawangun rugby, jsb.

L Packing: kasus kaih

L sakitar 66 senar per meter.

L Warina, bentuk sareng ukuran tiasa dipasih.

Four styles of metal bead curtain

Metal bead curtain color catalog

Feutur

L Solid, durability kuat.

L Transparency sareng fleksibility.

L Kecapan mangrupikeun drooping glamours.

L gampang dipasang sareng ngadamel.

L henteu rusty atanapi warna fading.

I henteu korosion.

L Fireproof.

Aplikan

Kusabab barang unik na, perdaran bead logam sigana modéren, bersih sareng saé. Éta tiasa mangrupikeun dibagi rohangan anu anjeun, pikeun ngadamel misteri kamar sareng pinuh. Kalayan kisaran warna sareng bentuk, perdaran bal logam tiasa dianggo salaku perlakuan jandela, dibagi, perdar témbok, Perkenan siling, sareng langkung seueur. Éta tiasa ditarapkeun dina:

L Balcony.

L aula paméran.

L Window.

L Museum.

L Concert malls.

L meunang pangwangun.

L Bathroom.

L Hotel.

L gedong Kantor.

L Fireplace.


Metal bead curtain restaurant application

Pakang:

L pakék Bulk: pikeun panjang perdara logam, teras dipakeun dina sakup PE sareng nempatkeun sakon kana karton.

L Spool pakep: perdaran linggkat logam anu dibantu dina guluman, sareng dipak dina sakup PE di jero, kotak kartun di luar.

Installasi:

Metal bead curtain on the H track

Metal bead curtain on the H track

  • ShimmerScreen

    Versatile sareng diguna, ShimmerScreen mangrupikeun garis produk premier BCM Architectural. Usaha jeung pamampik imah - jalma di sakuliah dunya ngagunakeun logam urang bisa ngarasiksaPertan ranté ball...

  • METAL PURTA

    METAL PURTASDetlan Produk:Bahar: Stainless Steel sus304, 316 sareng 316L, aluminium sareng logam sanés.Warna anu dipasipkeun: Perak bodas, paréntal beureum, emas, warna hideung sareng anu sanés pikeun...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

leave your message