Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Mitip>Laminat Metél Laminat

Laminat Metél Laminat

Detil Produkt

Mesh gela kawar laminated,Ogé disebut gela laminated wire mesh, mesh logam kaca laminated atanapi gela laminated kalayan labrik, didamel tina gela multi-layer sareng mesh wire. Sateuacan ngabentuk gela, éta gela aya dina kaayaan semi-molten, dibéntas kaca sareng mesh kawar ngalangkungan roller logam teras mesh kawa kaca laminated bakal dibentuk. Éta sapertos sandwich anu kompressi, tapi jinis sandwich anu kompressi ieu didamel tina kaca sareng mesh kawar. Umumna, bahan adhesive nyaéta PVB (polyvinyl butyl) atanapi EVA (asetat vinyl etylene) anu ngagaduhan adhesive anu saé anu saé. Didigungkeun sareng transparensi panél kaca sareng struktur mesh logam, Mesh logam laminated kaca nyangking atmosfir anu elegan sareng kareung pikeun konstruksi modéren. Sareng ayeuna, éta dianggo di nagara kulon.

 

Laminated glass cable mesh

Mes kabel kaca laminat

Laminated glass fabric cloth

Lapan lapan kaca laminat

Laminated glass ring mesh

Mesh ring gela laminat

 

Laminated glass woven wire mesh

Pisa kaca laminated wire dicaya

 

LBahan mesh wire Inter-layer:Baja stainless, tambaga, kuning, alloy aluminium, jsb.Spesifikan

LTini kirak: Gela laminated umum, gela laminated tempered, gela laminated disang, gela laminated low-e, Kela laminated silkscreen, gela laminated bulletproof, gela laminated fireproof, jsb.

LKadua kandid:3 0.38 3 mm, 3 0.76 3 mm, 4 0.38 4 mm, 4 0.76 4 mm, 5 0.38 5 mm, 5 0.76 5 mm, 6 0,38 6 mm, 6 0,76 6 mm, 8 0,76 8 mm, 10 0,76 10 mm, jsb.

LUkuran sagal: 300 × 300 mm, 1220 × 1830 mm, 1500 × 2000 mm, 1530 × 2520 mm, 1830 × 2440 mm, 2000 × 2500 mm, 2140 × 3300 mm, 2250 × 3600 mm, 2800 × 7000 mm, 3000 × 8000 mm, ogé tiasa dipasih.

 

Feur:

LBulletproof:Kela wired sacara efektif tiasa nyegah balau, bahkan gela wired rusak, mesh wire tiasa ngabantosan éta tetep integritas sareng ngalamentun dampak cica.

LAnti-olah: Struktur gela wired ngalangkungan sareng padet, ku kituna nyun atanapi panumpur henteu tiasa ngarobih éta gampang.

LBahan dekoratif translucent:Inlays mesh Wire dina kaca nyiptakeun kaédanan hary.

LRésistan UV:Kela wired tiasa nyegah kalolobaan radiasi ultraviolet ti luar sareng ngajaga peretan tina langkung pupuk atanapi fading.

LPerpenting seueu: Bahanna nawiskeun percanan seuneu anu tangtu, upami gela rusak, pirdana masih bakal ngahiji ku meshes wire sareng ngabantosan lamun nyebarkeun seuneu.

LIsolasi sora: Dina tujuan anu tangtu, gela wired tiasa diblokkeun gelombang sora bagian sareng masihan anjeun kedah.

Metallic fabric laminated glass

Kela laminated fabric Metallik

Laminated glass mesh samples available

Sampel mesh gela laminated sayogi

 

Mesh kaca kawar laminated kalayan transparensi anu cacah, Kaluh anu ageung sareng banding ététik anu pikaresepeun sacara lega dianggo dina dekorasi interior sareng luar. Kalayan versatilitsna, tékstur uni, durability sareng fleksibility, Mesh logam kaca laminated nawiskeun pangaruh visual modéren sareng modas pikeun konstruksi modéren.Aplikas

LFunksian: Luhur méja, luhur kabinét, dekorasi peretan, layar jandela, layar panto, sloped atanapi overhead glazing, cladding, siling, skrening apir, kanopi translucent, divider rohangan, témbok perdalan, jsb.

LWeéwa Apenko: Imah padumukan, réstoran, gedong landmark nasional, téater opera, aula musik, musium, panjara, gedong kantor, Wangunan pamaréntah, toko juara, bank, bandara, sakola, sakitu, hotél, tempat anu luhur, jsb.

 

 

  • Naon mangrupikeun kaca laminated guna? Naha Sadérék boga karakter?

    Naon naongKela laminated mesh kawar? Naha Sadérék boga karakter? Kela laminated mesh kawarMangrupikeun jinis kaca kaamanan kalayan pagelaran anu saé. Éta dilakukeun tina dua atanapi langkung sapo...

  • Factory mesh logam kaca laminated

    Mes logam kaca laminat, Ogé disebut gela kawar kaamanan atanapi gela mesh Wire, diwangun ku bahan gela sareng logam. Bahan mesh logam tiasa janggo drapery wire, perdara mesh logam, mesh wire dekoratif...

  • Proses produksi mes logam kaca laminat

    Mesh logam gela laminated mangrupikeun jinis produk gela komposis anu diwangun ku dua atanapi langkung potongan gela kalayan hiji atanapi langkung larang organik Pilem sentral polimer sandwiched antar...

  • Naon peran gela laminated mesh wire?

    Kela dipeungkeun wire mangrupikeun jinis produk gela komposis, anu diwangun ku dua atanapi langkung potongan gela sandwiched kalayan hiji atanapi langkung larang pilem sentral polimer sistem produksi ...

  • PENGWAR

    WIREDGLAS

  • Komponension utama gela wér

    Komponeng utama naCaca gayMangrupikeun silika, sareng oksida sanés, sapertos kalsium oksid, sambuan asih sodium oksid, jsb. Vantang ieu henteu gampang biodegrade, ku kituna tulis wired anu ditambarkeu...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

leave your message