Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Mitip>Conveyor mest

Conveyor mest

Detil Produkt

Leban conveyor arkitektural, ogé disebut saé konveyor logam atanapi saé konveyor mesh wire. Leban konveyor arkitektur diwangun ku rod horizontal sareng kawar spiral vertikal. Bandi sapertos pigura anu bakal ngajantenkeun kawar spiral stable sareng moal ngalangkungan ka dua sisi. Sareng jumlah darat atanapi kawar spiral tiasa mangrupikeun salah atanapi sababaraha. Salian, rodi tiasa leres atanapi kur sareng kawar spiral tiasa datar atanapi babak. Saih konveyor arsitéktur urang kalebet saé conveyor jumlah datar, saé weave anu dual saimbang, Sabung weave saimbang sareng saé konveyor taring. Sareng saban conveyor kawar datar dianggo sacara lega dianggo dina hikwasan arsitéktur. Kalayan struktur pati sareng stabil, saban konveyor arsitéktur tiasa damel dina kaayaan anu keras pisan lami. Ku kituna éta sacara lega dianggo dina dekorasi luar sareng panyalindungan anu sami sareng mesh kabel arsitéktur.

Brass conveyor belt

Saken conveyor brass

Brass ladder conveyor belt

Saké konveyor taring brass


Spesifikasi:
  

LMaterial: baja stainless 304, 316, 304L, 316L, 304H, 316H, jsb.

Perbatan lSurface: galvanized, oksidasi atanapi cet spray.

LColors: warna logam asli, pérak, hideung, konéng, tambaga atanapi spray kana warna anu sanés.

Jinis wire lSpiral: babang atanapi datar.

Diameter wire lSpiral: 1,2 mm - 10 mm.

Pitch wire lSpiral: 3 mm - 38 mm.

Jinis lRod: leres atanapi ngutum.

LRod diameter: 1,3 mm - 5 mm.

LRod pitch: 13 mm - 64.5 mm.

Catetan: Karuanan, warna, bentuk sareng ukuran tiasa dipasihan.

Four types of wire mesh conveyor belts with different color and wire diameter

Tinutur

LFirm sareng struktur stabil.

Résistansi lRust sareng résistansi korosion.

Résistansi suhu luhur sareng résistansi abrasion.

LDisina sareng ventilasi anu saé.

L penampilan sareng fungsional anu pikaresepeun.

LVersatility sareng durusi.

Ukuran lCustomized ku lantaran anjeun.

IE gampang dipasang sareng pangropéan.

 

Aplikan

Salaku bahan dekoratif anyar, sabung mesh wire dianggo sacara lega dianggo dina hinirang arsitéktur, sapertos dibisi kamar, penjaga, Hietan siling, hizan témbok, perdar panto, balustrades, paméran toko, ngawangun gedong, Cladding kolumna, proyék barang sareng langkung seueur. Éta tiasa diterapkeun dina sababaraha tempat sapertos daptar di handap ieu.


lLoft

lLiving room

lCorridor

lElevator

lHotel

lRestaurant

lOffice building

lMuseum

lConcert halls

lExhibition halls

lShopping mall

lAirport access

Conveyor belt hanging from the ceiling

Sakim Conveyor anu ngajatkeun tina silih

Conveyor belt mesh on the building wall

Mesh saban Conveyor di témbok gedong

Wire mesh belt install details

Inpaskeun detil sanet mesh Wire

Wire mesh belt installed as a wall

Sakemang mesh Wire dipasang salaku témbok


Pakang:

Sahuh mesh wire didakeun ku foam plastik, kertas prof cai atanapi pilem plastik di jero, sareng teras dipakeun ku kasus kai atanapi pallet salaku pamundut anjeun.

Wire mesh belt rolled and wrapped by plastic film

Sahang mesh Wire dirungil sareng ngagup ku pilem plast

Wire mesh belt in the wooden case

Saang mesh Wire dina kasus kait



  

  • FLAT WIRE MESH BELT - Perda Conveyor.

    RétBelt Wash Mesh Umumna dianggo pikeun sacara positip ngadamel sedeng ka kontuiner beurat atanapi beban pallet. Fiur conveyor ieu nyayogikeun alternatif anu saé pikeun ngadamel kontuiner beurat ...

  • Operasi pisan conveyor conveir

    OperasinConveyor mestGaduh lantaran anu tangtu pikeun suhu damel, anu umumna antara 30 ℃ sareng luhur 400 ℃. Pikeun pangguna mesh beli conveyor, pagelaran anti-korrosi na penting khususna dina aplikas...

  • Saké konveyor sat

    Twentebelt ngadamel rupa-rupa sai konveyor logam, sapertos:Saken EyelinkLangkung seueur ngeunaan sangkan aokSakim wirelink spiral

  • Belts Konveyor Mesh Metal - Gumanca Guduhkeun Spencis

    Didirepkeun ti taun 2000, Boegger Industech Limited parantos ngahargaan pangalamanna dina manufaktur saé konveyor mesh logam salami 17 ditambah taun. Nuhunan pikeun tim RD profésional urang sareng ino...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

leave your message