Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Mitip>Chainmail

Chainmail

Detil Produkt

Seurit chainmalMangrupikeun jinis ranté logam anu populer sareng fungsional di pasar. Prosés barangna ampir sami sareng perdaran mesh ring. Seueur rébuan silin individu ngagabung babarengan pikeun ngabentuk perdaran anu ageung. Sareng perdalan silin leksible tiasa dianggo ku rupa cara: ditingkeut, diulungkeun, langkung atanapi tengah, éta masih tetep tanpa deformation. Dina mira téknis, éta ngagaduhan kakuatan tensile anu luhur anu tiasa nyerang tensi anu hébat. Perdara chainmail parantos diakui ku parah seueur sareng langkung seueur, dina hiji sisi, Sipat anu saé sapertos kakuatan tensile anu luhur sareng résistansi rust mastikeun éta ngagaduhan waktos jasa anu langkung panjang tibatan perdalan biasa, dina sisi anu sanés, éta ngagaduhan penampilan anu saé kalayan kauntungan pangropéa anu rendah anu tiasa dianggo salaku hateran internal sareng éksternal, Témbok perdati partisi, perbatan jandela, dekorasi lamp, jsb.

CMC-01 Chainmail Curtain Different Opening Size

Dayeun pambukaan CMC-01 Chainmail Burah

Spesifikasi:

LNgaran produk: perdara kadena.

LBahar: 304/316 baja henteu, aluminium, baja galvanized atanapi baja karbon.

LPerbatan surface: oksidasi anodic.

LWarna: pérak, emas, tambaga atanapi warna alami. Warna sanés ogé aya.

LDiameter Wire: 0.5 mm - 2 mm.

LDiameter ring: 3 mm - 22 mm.

LInterface ring: welded atanapi non welded.

LBeurat: 5 kg / m2 - 7 kg / m2 (derbendeun ukuran aperture, bentuk sareng bahan anu dipilih.

LKangguan Janangna: dugi ka anjeun.

CMC-02 Golden chainmail curtain specifications measurement.

Kirah-02 pangukuran spesifikasi percapan Emas.

CMC-03 Silver chainmail curtain specifications measurement

CMC-03 pangukuran spesifikasi perdara Prak.

Feur:

LKakuatan tensile luhur: Bahan logam nawiskeun résistansi ngagem sareng sipat anti-korrosi.

LInstalasi gampang: struktur fleksib sareng stabil, tanpa nyik atanapi merang nalika dianggo.

LBukseuh yéna: Sanajan kaayaan kuat, perdaran bakal saé.

LPerntenan seuneu: Titik perdara kadéa langkung luhur tibatan perdalan lawa.

LVentilasi sareng lampun:Tetep hawa fres sareng ningkatkeun lampu.

LPangropéana handap: Stains dina perdaran kadéa tiasa dibah ku cai sab anu leep.

LLungsa lami: Kalayan kauntungan résistansi rust sareng henteu aya fading, perdara kadéa nawiskeun waktos jasa panjang.

LPenampilan anu saé: sunah les sareng desain stylish.

CMC-04 Chainmail curtain has very flexible structure

Kecap CMC-04 Chainmail ngagaduhan struktur fleksis pisang

CMC-05

   

Aplikasi:

Perdaran chainmail tiasa dianggo pikeun dekorasi ogé panyalindungan. Éta tiasa dianggo salaku:

LEkranian Dadar sareng luar.

LDibari atanapi dekorasi.

LNaéran kahel.

LFacades.

LDesain paméran.

LTembok pangpang.

LFiltrasi mekanis.

LLayar Fireplace.

LTembok percap partisi.

LNaéran garment.

LPanlaban adei.

LDaérah kaamanan.

LPanyawan.

LRailings.

LPerdaran wawan.

LPerbatan windows.


CMC-06 Chainmail curtain applied as room divider

CMC-06 percap Chainmail ditarapkeun salaku dibisi kamara

CMC-07 Chainmail curtain applied as space divider

CMC-06 percap Chainmail ditarapkeun salaku dibisi kamara


Aplikasi:
Sakumaha urang tiasa ningali, perdara kadéa ngagaduhan seueur fungsi, janten éta tiasa dianggo pikeun seueur anu béda.

LDuja kofi.

LWangunan kantor.

LDaérah kulularan.

LHotel.

LPamarahan.

LRestaurants.

LImah.

LTeater.

LFirung.

LPusat banja.

LTangan lampi.

LGloves, kukok.

 

Pakang:

LDimuptakeun perjura mesh mesh kana sako plastik anu dijerep, teras dipakeun sakup plastik dijerepan kana karton atanapi kasus kai dumasar kana lantaran anjeun.

LPerdara kadenar kalayan kertas proof cai atanapi pilem plastik di jero sareng luar kalayan kotak karton atanapi kasus kai dina pamundut anuh ..

 

Insok:

Umumna nyarios, perdara kadéta dipasang ku stepeng baja stainless atanapi lagu aluminium. Lagu aluminum ngandung lagu U sareng lagu H. Kadua mangrupikeun sistem lagu perdar anu langkung henteu pisan anu mangrupikeun solusi anu saé pikeun témbok perjangkan kadéa, perlakuan jandela. Sareng pertapan baja anu henteu ngajantenkeun gampang ngalih sacara lemes, kapasitas beban anu sampurna, khususna cocog pikeun perdar logam panjang sareng beurat. Pikeun lagu aluminium aluminium, ngajatkeun perdara mesh silin dina éta sareng nganggo sababaraha skruh pikeun nepeskeun lagu dina témbok. Sareng pikeun darat baja stainless stain, ngan ukur nyambungkeun perdara kadéta sareng éta ku ranté logam leutik, teras nempatkeun kedap dina témbok.

CMC-08 Chainmail curtain installation indicator diagrams

Déagram instalasi perlat CMC-08 Chainmail.


  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Naon mangrupikeun panggunaan pongkan sung pitung?

    Perdalan cingMangrupikeun jinis bahan hiningan arsitéktur anyar, kusabab fleksibility anu unik sareng gloss kawar logam sareng garis logam, éta ogé langsung ngembaleun gaya seni anu béda tina himanan ...

  • Curtain Chainmail pikeun Pesaran Antique sareng Parasaan Fashion Modern Moder

    Perbaran chainmalDiwangun ku silin logam anu dihubungkeun babarengan. Dibandingkeun sareng sincins anu dipihkeun individu, pola anu dihubungkeun ngagaduhan lamba anu supplel sareng ngalir gratis. Fiur...

  • Pabilih warna perlat chainmal

    Salah sahiji alesan pikeun milih waraPergalanNyaéta cocog sareng éta numut sareng warna témbok, nyaéta, pikeun milih warna anu kagolong tina lia anu sami tapi ngan ukur parobihan lampu sareng puri. Sa...

  • Citin Mesh Curtain Dekorasyon Kamar sareng Kantor Anu

    Perdalan cingOgé disebutkeunS silin logam hookDidamel tina pitin leutik anu dihubungkeun babarengan ku sapotong nyambung "S". Éta mangrupikeun jinis bahan dekoratif anyar. Perdaran piting pisan urang ...

  • Cincina Mesh - Kecapan Antique Terusah Fashion Moder

    Mes ring arétektural, Ogé disebut mesh ring, mesh ring braid ranté atanapi mesh ring dekoratif, mangrupikeun jinis mesh wire dekoratif anyar. Benetan na nyaéta ring anu kalebet jinis datar sareng jini...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

leave your message