Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Mitip>Perdaran tautan randa

Perdaran tautan randa

Detil Produkt

Perdaran tautan ranja, ogé dingaranan layar ngalangkungan ranté, dilakukeun tina kawar aluminium kalayan perawatan superas anodized. Sakumaha urang sadayana terang, bahan aluminium beurit, tiasa resiklikasi, durability sareng ngagaduhan struktur fleksib. Ieu mastikeun perdaran tautan ranté ngagaduhan résistansi rust anu saé anu saé sareng sipat nyegah seuneu anu saé. Perdaran tauk ranté dekoratif nawiskeun panyalindungan anu tangtu salian kana pangaruh dekoratif anu hadé. Dina waktos anu sami, layar ngalangkungan ranté tiasa nyingkahan serang sareng ngajaga hawa bersi dimana masihan anjeun masalah anu bersih. Salaku tambahan, éta sayogi dina sababaraha warna, anjeun tiasa milih warna naon waé numut sareng gaya arsitéktur anjeun. Kusabab kauntungan ieu, peretan ranté dekoratif hook ganda cocog pikeun padumukan, hotél, réstoran, Pusat balanja jeung tempat-tempat sanés.

CLC-01 Classic Chain Curtain Link Curtain.

CLC-02 Kulah Link Satengah-drop


Spesifikasi:
 

L Ngaran produk: perdaran tautan ranté.

L Material: kawar aluminium.

L perlakuan Surface: anodized.

L Waren: pérak, hideung, héjo, biru, beureum, purpur, emas, parôl sareng warna sanés tiasa dipasih.

L diameter Wire: 0,8 mm, 1,0 mm, 1,2 mm, 1,3 mm, 1,6 mm, 1,8 mm, 2,0 mm atanapi ku pamundut anjeun.

L Lenang Hook: 9 mm atanapi 12 mm.

L panjang Hook: 17 mm, 20.4 mm, 22.5 mm, 24 mm, jsb.

Ukuran l Curtain: 0.8 m × 2 m, 0,9 m × 1,8 m, 0,9 m × 2 m, 1 m × 2 m, 1 m × 2,1 m sareng kitu.

Catetan: Spesifikasi khusus ogé sayogi dumasar sareng lantaran anjeun.CLC-03 Chain link Curtain Specification Measurement

CLC-03 Chain Linkk Curtain Propificasi Urans


Feur:

L bahan anu ramah kapal.

L Lightweight sareng struktur fleksible.

L gampang dipasang sareng ngalih.

L Rust résistansi, fireproof sareng durasi.

L Pandangan anu saé ngeunaan drooping pikeun ngajatkeun.

L desain Uni - struktur hak ganda.

I nyingkahan seratang sareng ngajaga hawa segur.

L sayogi dina sababaraha warna pikeun gaya anu béda.

L Perbatan superas Anodized nyiptakeun penampilan anu saé sareng pangaruh dekorasi anu luar.

 

Aplikasi:

Perdara ngalayang ranjang tiasa dianggo salaku:

L perdalan Door.

L Stage témbok perdaran.

L Siling Tem.

L partisi Interior.

L Perdaran Window.

L Divir kamar.

L lampa.

L Architektur di luar desain.

 

Janten perdaran tautan ranté sacara lega dianggo pikeun:

L Residenses.

L Shops.

L Stair handrails.

L Resort Upscale.

L Kichen.

L Discotheques.

L Hotels.

L Restaurants.

L malls Shopping.

L Showrooms.

L Kantor.

L Stage set.

Chain link curtain hang on the ceiling

Perdaran tautan ranté di silih

Chain link curtain hang on the window

Perdaran tautan ranté di jandelar

Chain link curtain pieces hang from the ceiling

Bitong perdati ranja ngajatkeun tina silih

Chain link curtain pieces hang from the ceiling

Perdaran tautan renté anu ditarapkeun ka réstoran

Chain link curtain with words on it

Perdaran tautan caté arik ngajatkeun dina siling ngadamel daérah cuboid

Chain link curtain with words on it

Perdaran tautan ranja sareng kecap dina ye





Pakang:

L nyipkeun perdaran tautan kana saken plastik, teras sakup plastik dipakeun kana karton turun.

L Roll layar ngalayang sareng kertas supak cai atanapi pilem plastik, sareng banji anu dibanté buil pertur dina karton atanapi kasus kai salaku pamundut anjeun.

 Chain link curtain wrapped by the plastic film

Perdaran tautan ranté didamel ku pilem plast

Some carton boxes stacked together

Sababaraha kotak karton dipikadakeun babarun


Pikeun pamasangan perdaran tautan ranté, aya tilu cara anu béda pikeun nyieun layar pembong. Hiji mangrupikeun pamasangan karéta, sanésna mangrupikeun installasi lagu. Sareng installasi lagu kalebet installasi lagu U sareng pangpasan lagu H. Aranjeunna sadaya lagu logam lampi pikeun perdaran logam beurat. Tilu metode ieu mangrupikeun pamasangan saderhana pikeun anjeun. Ngan ngan peryogi sababaraha skru di témbok atanapi siling, sareng ngajatkeun perdaran dina éta.Installasi:

Djar pikeun perdaran tautan ranté di silih

Djar pikeun perdaran tautan ranté di témbon


Warna anu béda tina perdaran tautan ranté di rel

Warna anu béda tina perdaran tautan ranté ngajatkeun dina lagu H




  • Lara Fly Chain Lary

    Layar ngalangkungan mangrupikeun layar ngalangkungan anu pikaresepeun pisan, alternatif pikeun bar, réstoran, kafes sareng kaluh retel, ngamungkinkeun aksés gampang pikeun staf umum sedengkeun ngajaga...

  • Sangkan wmb - saimban anu sapancang

    Dipasibrik nganggo spiral leungeun katuhu anu dihubungkeun sareng rod anu nyambungkeun crimped pikeun nyiptakeun weave anu saimban anu leres. ngalatih. Weave ieu ditunjuk sareng hurup "B.B = setékan s...

  • Katar Aluminum Curtain - Tem sareng Seiling Dekorasih

    Perdara ranté aluminium ogé disebut perdaran tautan ranté, layar ngalangkungan logam. Éta disebrik tina 100 bahan aluminium, anu aya ku kualitas super. Perdara ranté aluminium beutih sareng ngagaduhan...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

leave your message