Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Mitip>Mesh Woven arkitektural

Mesh Woven arkitektural

Detil Produkt

Mesh weven arkitektural ogé disebut mesh wire anu ditémban atanapi mesh kawar nuh. Sacara umum, éta tiasa dipasang kana sababaraha pola unik. Sareng sababaraha jinis susun ngadamel mesh wire nusu sapertos mesh kabel arsitéktur atanapi sah konveyor arsitéktur. Kalayan warna anu saé, pola fasi, gaya konsis, fungsi anu saé, Mesh weven arsitéktur urang parantos diadopsi ku anu langkung seueur desainer sareng arsiték anu dianggo salaku dekorasi interior sareng luar. Sapertos dibisi rohangan, balustrades tangga, cladding témbok dina gedong kantor, mall balanja atanapi arsitéktur khusus anu sanés.

Wire+rod decorative mesh

Bisa barang dekoratif wir


Metal woven wire as space divider

Kawar logam anu dipeng salaku dibisi rohang


Spesifikasi  

LMaterial: baja stainless, baja galvanized, tambaga, piang, kuning, aluminium, aluminium, jsb.

Jinis lWeave: nyawa sacara, twill weave, dutch weave, dutch dutch anu disang, dutch weave, twill dutch weave, Metode nu unia, jsb.

Perbatan lSurface: galvanized, anodized, sink dipeung, jsb.

LColor: warna logam asli atanapi spray kana warna anu sanés.

 

Mesh wire ieu tiasa dianggo pikeun seueur aplikasi sareng di handapFiturg:

Papel lAesthetic;

LVersatile;

LArchitecturally diideuan;

LVariety pambukaan sareng ukuran;

Desain unik sareng penampilan;

LStyle sareng fungsionalitas.

 

Aplikan

Kalayan sababaraha fungsi sareng banding ététik, mesh kawar anu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi.

LFunction: dividers kamar, dekorasi siling, dekorasi témbok, perdar panto, layar jandela, shutters nguruman, perdara tuwa, layar fireplace, partision cacah, balustrades, tangga layar isolasi, Layar kabin linyek, paméran toko, panél arsitéktur, panel akustik, panél kabinét, Ngawangun ngawangun, kolumna cladding, Proyék barang, jsb.

LApplikasi tempat: balkon, koridor, overpass, eleftor, hotél, réstoran, kantor, gedong, ballroom grand, musium, Balé konsér, salama tuan, balé paméran, mall balanja, aksés bandara, téater, jsb.

Several pieces of woven metal mesh curtain as room divider

Sababaraha potongan meshcurtain logam nuh salaku dibisi kamara

Woven metal mesh curtain as the building wall

Perdara mesh logam huven salaku témbok gedong

Decorative wire mesh applied to the ceiling

Mesh wire dekoratif dilarapkeun kana silih

Metal hard mesh act as the external wall of building

Mesh hard Metal salaku témbok ékstur gedong

Metal hard mesh act as the building cladding

Mesh hard Metal salaku kladding gedong

Metal hard mesh act as the round building cladding

Tindakan mesh hard Metal salaku kladding gedong babak  

  


  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Mesh hard asalna di Cia

    Mesi HaretAsalna di Cina.Éta nganggo wilows atanapi pati bamboo pikeun nguatkeun sareng stabilisa ampong di luhur Walungan Yangtze. Ieu mangrupikeun miheukeun mesh keras, anu ogé ngarobih seueur masal...

  • Mesh Woven arkitektura: Persanap sareng Desain Aestétik

    Mesa arkitekturOgé disebut mesh wire anu dipasang atanapi mesh kawar nuh. Sacara umum, éta tiasa dipasang kana sababaraha pola unik. Sareng sababaraha jinis nuh ngajantenkeun mesh wire nuh saperton&nb...

  • Pertor mesh metal dina warna lem

    Pertapan mesh metalaDina warna lekePerdara jari parantos maénkeun peran langkung dekoratif dina dekorasion lemes bumi. Waktu milih warna perdaran jaring, urang kudu ngahatikeun pangaruh warna perdaran...

  • Bahan alami tina perdalan mesh logam langkung ramah samita

    Bahan alamiPeretan mesh logémMangrupikeun anu langkung ramah samitaPagelaran panyalindungan sigana perdara net ogé hargana ku palabinén. Xiaobian diajar tina toko perdaran yén seueur bahan putun saren...

  • Hard Mesh Sacara lega dianggo pikeun Ngawangun Cladding Facade

    Hard Mesh Sacara lega dianggo pikeun Ngawangun Cladding FacadePendilihPerséasSami sareKabel mes mes facade radadSareConveyor mese wire, Tapi éta henteu tiasa dirungkeun jaradina atanapi transversely. ...

  • Pangaruka dekoratif tina peretan mesh logam anu saé

    Éta mesh logam anu saé pisan.Pertapan mesh metalaDianggo salaku hateup interior atanapi dekorasi témbok partisi. Struktur sareng luhur babarengan tiasa nunjukkeun anu elegan anu nu gaduh, sareng tungt...

  • Mesh logam dekoratif parantos dianggo sacara lega di lapangan manufakturan?

    Mesh logam dekoratif parantos dianggo sacara lega di lapangan manufakturan?Mes logam dekoratifProduk didamel tina baja henteu, kunin sareng parén fosphor, Laun-laun ngabentuk produksi hiji sareng jasa...

leave your message