Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Security > Mitip>Tarai baja anu henteu knoteda

Tarai baja anu henteu knoteda

Detil Produkt

Tarai baja anu henteu knotedaDidamel tina baja tensil anu luhur 304, 316, 304 L, 316L. Sareng dua konstruksi baru utama tina banda baja henteu aya 7 × 7 sareng 7 × 19, sareng 1 × 7 sareng 1 × 7 sareng 1 × 19 ogé disayogikeun. Sudut standar nyaéta 90 °. Mesh henteu tiasa ngaruksak leungeun pikeun lemes anu saé. Éta moal ngaruksak sato jeung manuk. Janten éta sacara lega dianggo salaku mesh zoo baja anuless stain pikeun ngajaga sato, sareng éta tiasa ngajantenkeun sémah resep sato teu bahaya. Salian, éta dianggo salaku mesh aviary baja anu henteu stain sareng putu manuk pikeun ngajantenkeun manuk hirup sacara komport.

Knotted Rope Mesh Structure

Strukture Rope Mesh Knottedd


Knotted Rope Mesh Details

Detils Rope Mesh Knottedd


Kisaran mesh kabel knoted urang versatil sareng sacara éksténsuk dianggo dina aspék di handap ieu:
LVersatiliti anu luhe

Building screen.

Fall protection.

Security fencing.

Helipad

Division screen

Green facade.

Zoo enclosure.

Parking & garage facades.

Animal cage.

Decoration.

Infill balustrade panels.

Shop fitting, etc.

Aviary netting.


LKaamanan anu nusé

Kalayan bentuk datar, mesh kabel knotted sacara efektif nyingkahan jalma sareng sato dipasang. Salaku tambahan, mesh ieu résistik dampak anu pisan, nyaéta nyarios, éta tiasa nyayogikeun panyalindungan anu pisan pikeun sato anu kapet sareng ngaminimaseun karusakan ragrag.

 

LKedutyi

Didamel tina baja stainless kualitas luhur AISI 304 atanapi AISI 316, kisaran kabel knotted kami ngagaduhan konstruksi anu teu ngahasilkeun pikeun nyayogikeun dampak anu luhur sareng résistansi ngarobih. Éta ngagaduhan ngagem sareng résistansi lawa anu saé anu saé, kapasitas bewan anu luhur pikeun nampi salju beurat. Samentara éta, éta tiasa tetep ngajaga karusahan ku rodent sareng pest sanés.

LHait Aestétika

Tanggong rhombic sami ngamungkinkeun transparensi anu luhur tanpa blokar ningali. Penampilan anu elegan sareng struktur anu tungtung ngajantenkeun langkung ngahargaan ku desainer kebon sareng arsiték di sakuliah dunya.

LJarang hirup lega

Mesh kabel knotted mangrupikeun retikasan cuaca sahingga éta tiasa nyerah kaayaan anu paling kerak sapertos hujan anu keras, Bahisan badai beurat. Éta ogé ngagaduhan résistansi anu luhur ka UV, korosion sareng rust anu ngamungkinkeun hirup panjang langkung ti 30 taun. Samentara éta, kisaran mesh kabel knotted urang bébas pangropéan sareng berbersihan sareng panjang khusus henteu diperyogikeun.

Salian, mesh kabel knotted anu disayogikeun ku perusahaan urang mangrupikeun masalah anu ramah, henteu tiasa ngalangkungan sareng tiasa dianggo deui. Salaku tambahan, struktur fleksible ngamungkinkeun kurving corve-angle gratis sareng ngalangkungan pikeun transportasi sareng pangpasan.


Knotted rope mesh drawing

Diaktos mesh bandang knotedad


Stainless steel knotted rope mesh

Tarai baja anu henteu knoteda

Detlan:

L Ngaran: mesh cable fleksible - jinis knoted.

L Pattern: diamond.

L kable: baja anuless stain AISI 304, 304L, 316 atanapi 316L.

L konstruksi kable: 7 × 7 (1,5 mm, 2 mm atanapi 2,5 mm), 7 × 19 (3 mm, 4 mm)

L diameter cable: 1/8", 3/32 ", 5/64", 1/16" sareng 3/64.

L Mesh ukuran pambuka: 1 "× 1", 1-1 / 2" × 1-1 / 2 ", 2" × 2", 3 "× 3" sareng 4 "× 4".

L sudut mesh standar: 90 °.

Ukuran l Mesh: W: 20 mm ka 120 mm; H: 20 mm ka 120 mm.

 

Spesifikasi:

Knotted cable mesh - 1/8" cable

Code

Cable diameter

Hole size

Normal break

Rope structure

KCM-A51

1/8"

3.2 mm

2" × 2"

51 mm × 51 mm

1600 lbs

 

KCM-A76

1/8"

3.2 mm

3" × 3"

76 mm × 76 mm

1600 lbs

KCM-A90

1/8"

3.2 mm

3.55" × 3.55"

90 mm × 90 mm

1600 lbs

KCM-A102

1/8"

3.2 mm

4" × 4"

102 mm × 102 mm

1600 lbs

KCM-A120

1/8"

3.2 mm

4.75" × 4.75"

120 mm × 120 mm

1600 lbs

 

Knotted cable mesh - 5/64" cable

Code

Cable diameter

Hole size

Normal break

Rope structure

KCM-C38

5/64"

2.0 mm

1.5" × 1.5"

38 mm × 38 mm

676 lbs

 

KCM-C51

5/64"

2.0 mm

2" × 2"

51 mm × 51 mm

676 lbs

KCM-C60

5/64"

2.0 mm

3" × 3"

60 mm × 60 mm

676 lbs

KCM-C76

5/64"

2.0 mm

3.55" × 3.55"

76 mm × 76 mm

676 lbs

 

Knotted cable mesh - 1/16" cable

Code

Cable diameter

Hole size

Normal break

Rope structure

KCM-D25

1/16"

1.6 mm

1" × 1"

25.4 mm × 25.4 mm

480 lbs

 

KCM-D30

1/16"

1.6 mm

1.2" × 1.2"

30 mm × 30 mm

480 lbs

KCM-D38

1/16"

1.6 mm

1.5" × 1.5"

38 mm × 38 mm

480 lbs

KCM-D51

1/16"

1.6 mm

2" × 2"

51 mm × 51 mm

480 lbs

KCM-D60

1/16"

1.6 mm

3" × 3"

60 mm × 60 mm

480 lbs

 

Knotted cable mesh - 3/64" cable

Code

Cable diameter

Hole size

Normal break

Rope structure

KCM-E20

3/64"

1.2 mm

0.8" × 0.8"

20 mm × 20 mm

270 lbs

 

KCM-E25

3/64"

1.2 mm

1" × 1"

25.4 mm × 25.4 mm

270 lbs

KCM-E30

3/64"

1.2 mm

1.2" × 1.2"

30 mm × 30 mm

270 lbs

KCM-E38

3/64"

1.2 mm

1.5" × 1.5"

38 mm × 38 mm

270 lbs

 


  • Méto pikeun nyegah karusakan mesh kabel knott

    NgajajiangKabel knotediSupados ngajantenkeun mesh kabel knotted gaduh ciri operasi anu langkung saé sareng kahirupan jasa anu lami, dina pangropéan sareng aplikasi na, kuring kedah ngadopsi sababaraha...

  • Kumaha lami baja stainless knotted mesh mesh panggunaan prosés?

    Salaku bagian tina panggunaan kahirupan, industri atanapi masalah,Perséa baja anu teusGaduh pangaruh anu ageung, sapertos mesh tabua bolu Zoo, mesh panyalindungan tangga, mesh panyalindungan luhur, Tu...

  • Kumaha meuleuh mesh tali anu saé?

    Seueur pangguna bakal nganggap kumaha milih produsén mesh baja nalika milih mesh baja. Pikeun palabi anu pangalaman mésér, henteu hésé mésér mesh baja, tapi hésé ngagunakeun proyék perusahaan anyar. K...

  • Ngeunaan panggunaan mesh bandad

    Jinis mesh bandan kompleks, tangten, panggunaan mesh banda ogé lega pisan, dieu, hayu urang ngobrol ngeunaan panggunaanaPersa karat, Hayu urang ningali babarengan!1. Mesh rap baja tiasa dianggo salaku...

  • Klassesasi standar mesh rui

    RutDidamel tina kawar baja karbon anu luhur kalita luhur Q235 ku welding "cross". Mesh barung produk welded henteu ngan ukur ngagaduhan bentuk mesh datar, tapi ogé ngagaduhan distribusi mesh seragam.F...

  • Ku naha mesh barung baja anu henteu bakal hideung?

    Mesh rupa baja stainless knotted, utamina tina analisa bahan mesh baru baja anuless stain, baja stainless utamina diwangun ku tilu unsur, beusi, nikel, chromium, numut kana saham anu béda produksi, sa...

  • Baja stainless Knotted Rope Mesh kalayan Suk

    Beua henteu knotsPersa karatDidamel tina baja tensil anu luhur 304, 316, 304 L, 316L. Sareng dua konstruksi baru utama tina banda baja henteu aya 7 × 7 sareng 7 × 19, sareng 1 × 7 sareng 1 × 7 sareng ...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

leave your message