Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Security > Mitip>Tarang jera ferrule baja stainless staing

Tarang jera ferrule baja stainless staing

Detil Produkt

Pis kabel jinis FerrueNgagaduhan sipat fisik anu sami sareng mesh cable knotted, tapi gaya kombinasi anu béda - ferrules seamless anu ngagabungkeun kabel babarengan pikeun ngabentuk fabrik logam reabilin sareng liang rhombus. Mesh fleksible ieu sacara sacara adapkeun kana proyék tensile 3-D anu paling tangtang anjeun sareng rupa-rupa aplikasi kusabab nuturkeun kauntungang s:

Detlan:

L Ferrule: tambaga tined, tambaga plét nikel, baja stainless atanapi aluminium.

L kable: baja stainless stainless luhur AISI 304, 304L, 316, 316L.

L konstruksi kable: 7 × 7 (1,5 mm, 2 mm atanapi 2,5 mm), 7 × 19 (3 mm, 4 mm)

L Ukuran Diaman: 20 mm ka 200 mm.

L diameter cable: 1 mm ka 4 mm.

L Standard: suci sareng sadaya nagara sareng kode gedong nasional dina pamundut anjeun.

L naon waé desain adat sareng ukuran sayogi.

Ferrule rope mesh before stretche

Mesh banda Ferrule sateuacan ngaleungite

Ferrule rope mesh after stretched

Mesh banda Ferrule saatos ditepang

LBeuran beulah sareng fleksibility anu luhur.Feur:

Bisa rap ferrule baja stainless janten caca, sareng lega, panjangna, diameter baru sareng ukuran pambuka tiasa dirobih. Naon langkung, bentuk diagonal sareng arel ogé sayogi. Janten mesh rap ferrule stainless ferrule gampang dipasang dina kaayaan naon waé sareng éta sacara lega dianggo di seueur tempat.

LKukuatan luhur, réstitus kana kaceuh sareng dampak.

Ferrules ngagabungkeun tali baja stainless sacara kuat, ngajantenkeun mesh ngabentuk sadayana anu kuat. Ku kituna, mesh jero ferrule baja stainless stainless retikasan kana kuat sareng dampak.

L( Mat.

Konstruksi daangan nyaéta 7 × 7 atanapi 7 × 19, ngajantenkeun rap napi ferrule baja anuless stainless lem pisan. Ku kituna, éta tiasa kur sareng dibulkeun gampang, anu ngajantenkeun henteu usaha pikeun angkot. Sareng harta ieu ogé ngajantenkeun dipasang. Langkungna, éta moal ngaruksak leungeun.

LUrang ngarobih, tiasa resiklikas sareng ngalangkungan.

Bisa rap ferrule baja stainless diwangun ti 304, 316, 304L atanapi 316L, janten éta résitan kana rust. Jalan hirupna tiasa dugi ka langkung ti 30 taun salaku hasilna.

LPerpektivitas anu luar sareng penampilan anu ageung.

Sarua batai ferrule stainless gaduh pambukaan anu langkung diamon sareng ferrules, ngajantenkeun éta gaduh perpektivitas anu hébat sareng penampilan gees. Ku kituna, éta sacara lega dianggo salaku aviaries manuk, salaku sato, puteu sato, dekeni gedong sareng anu sagala. Sareng mesh jero ferrule baja anuless stain sorangan mangrupikeun landscape anu ageung.

LPenjaga anu bébas sareng ramah kapal.

Teu aya bahan toxic dina mesh jero ferrule baja anu henteu. Kalayan waktos, éta henteu teu teu ngarasa. Ku kituna, teu kudu ngajaga. Sakali dipasang, éta tiasa dianggo salawasna.

Ferrule rope mesh installation

Installan mesh banda Ferrule

Rope mesh dimension drawing

Diaktos dimensi mes rug



Specifications of ferrule type cable mesh

Mesh size (W × H) mm

Wire diameter

1mm

1.5mm

2mm

3mm

4mm

25 × 43

SFCM-A1

SFCM-B1




30 × 52

SFCM-A2

SFCM-B2




35 × 61

SFCM-A3

SFCM-B3

SFCM-C3



40 × 69

SFCM-A4

SFCM-B4

SFCM-C4



50 × 87

SFCM-A5

SFCM-B5

SFCM-C5

SFCM-D5

SFCM-E5

60 × 104

SFCM-A6

SFCM-B6

SFCM-C6

SFCM-D6

SFCM-E6

70 × 121

SFCM-A7

SFCM-B7

SFCM-C7

SFCM-D7

SFCM-E7

80 × 139

SFCM-A8

SFCM-B8

SFCM-C8

SFCM-D8

SFCM-E8

100 × 173

SFCM-A9

SFCM-B9

SFCM-C9

SFCM-D9

SFCM-E9

120 × 208

SFCM-A10

SFCM-B10

SFCM-C10

SFCM-D10

SFCM-E10

140 × 242

SFCM-A11

SFCM-B11

SFCM-C11

SFCM-D11

SFCM-E11

160 × 277

SFCM-A12

SFCM-B12

SFCM-C12

SFCM-D12

SFCM-E12

180 × 312

SFCM-A13

SFCM-B13

SFCM-C13

SFCM-D13

SFCM-E13

200 × 346

SFCM-A14

SFCM-B14

SFCM-C14

SFCM-D14

SFCM-E14

Any custom sizes is available.

Spesifikasi:

Strength of cable mesh

Construction

7 × 7

7 × 19

Diameter

1mm

1.2mm

1.5mm

2mm

2.5mm

3mm

4mm

5mm

Tensile strength (N/mm2)

1770

1770

1770

1570

1570

1570

1570

1570

Breaking load (lbs.)

AISI 304

180

270

360

630

1011

1371

2383

3731

AISI 316

135

202

315

562

877

1169

2113

3282

Strength of ferrules

Diameter

1mm

1.2mm

1.5mm

2mm

2.5mm

3mm

4mm

5mm

Tensile strength (Ft)

90lbs

112lbs

180lbs

315lbs

450lbs

539lbs

764lbs

1146lbs

Breaking load (Fb)

315lbs

404lbd

517lbs

764lbs

877lbs

989lbs

1281lbs

1573lbs

  • Kauntungan nganggo jera batai ferrul

    Baja baja stainless ferruled mesh produk ieu milih kawar baja karbon rendah anu saé, saatos welding tempat alat mékanis anu otomatis sareng akurat, perawatan buél prosés dipping sink dipilih, sareng p...

  • Nalika dipasang mesh kabel jinis ferrule, perhatian kana aspés di handap

    Nalika pamasetaPis kabel jinis ferrule, Perhatian kana aspék di handap ieu:1. Numutkeun modél standar mesh kable jinis ferrule, kualitas tina bahan bah kabel jinis ferrule henteu kasabab. Nanging, sup...

  • Sevas tina jera jera ferrule baja anu henteus

    Aya seueur jinis tina baru kartu baja anu henteu diét sareng kawar baja. Jinsa jari ieu henteu ngan ukur kuat sareng tetep, tapi ogé pinuh ku tuwa sareng kahirupan jasa panjang. Salaku conto, éta tias...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

leave your message