Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Security > Mitip>Penjaga mesin logam diépang

Penjaga mesin logam diépang

Detil Produkt

Penjaga mesin logam anu diwangun janten langkung penting dina produksi industri sareng kahirupan urang kalayan pamekaran téknologi modéren. Di hiji sisi, penjaga mesin tiasa ngajaga alat mékanis anu damel; di sisi anu sanés, éta ogé tiasa ngajagi kaamanan staf. Sareng kalayan fitur struktur stabil sareng ngalangkungan, Penjaga mesin logam anu dipasang pisan cocog pikeun sadaya jinis alat sapertos mesin sapi, mesin listrik, Mesin ngagupi sareng mesin ukir dina pabrik sareng pusat ngarosak.

Feuriur ngajaga mesin logam anu ditape

L kakuatan luhur, struktur stabil.

L Anti-korrosion.

L ngajagaan kaamanan staf.

L ngajaga lawang lebok, lab sareng hal anu sanés.

L Durable sareng hirup panjang.

 

Aplikasi penjaga mesin logam anu panggeukas

Penjaga mesin logam anu diwangun utamina dianggo pikeun sadaya jinis alat mesin CNC, mesin sapi, planer, Mesin listrik, mesin ngalih sareng mesin pikas dina pabrik sareng pusat pamrosesan.


Expanded machine guard applications

Aplika penjaga mesin diéksan





  • Naon standar pikeun mesh ditépan?

    Naon panginanMesa dipasanga?Pitch pondok (SWM): panjang diagonal diamon pondok ti dasar node ka dasar node.Pitch panjang (LWM): panjang diagonal diamon panjang ti dasar node ka dasar node.Pitch pondok...

  • Kapada standar mesh anu dilegaan aya?

    Kapada-keuhMesa dipasangaAya batur?Pitch pondok (SWM): panjang diagonal diamon pondok ti dasar node ka dasar node.Pitch panjang (LWM): panjang diagonal diamon panjang ti dasar node ka dasar node.Pitch...

  • Karakteristik mesh dilegaang

    Mesh anu dipasang mangrupikeun jinis liang logam anu tiasa ngembangkeun bahan logam ka panjang aslina dua dugi ka sapuluh kali. Éta ogé disebat jarong logam, plé baja ngalegaan jaring, merang pigt baj...

  • Mesh Diwang tiasa dibagi kana?

    Mesa diépang Mangrupikeun jinis logam anu tiasa dibagi kana kénca sareng katuhu kalayan kurvature. Dua garis logam ieu henteu kandel anu sami. Kandelana ieu mangrupikeun lega wire tambung, anu kirang ...

  • Conto aplikasi perlakuan buéh mesh anu diperpand

    Conto aplikasinMesa dipasangaPerbatan buélJarim ékspansi mimitina panggunaan piring baja anu saé ngalangkungan mesin gambar plé baja pikeun tembungan stampa pikeun ngabentuk rupa rupa-rupa. ty tina bu...

  • Bahar layar logam dipasanga

    Saksa lami ka pengker,Layar logam ditépangSering dianggo pikeun jaringan perdonif, kaupan sareng kepeng, Sapertos kaungeun di pangadilan baskét urang sareng lagu sareng lapangan nalika urang aya di sa...

  • Klassifikasi pamrosesan bahan layar logam anu diperpang

    Permeability sareng kaédananLayar logam ditépangSacara efektif tiasa ngentos coba cahaya sareng panas, janten témbok luar tiasa ngabentuk ventilasi efektif sareng nyegah hawa panas tina ngumpul pikeun...

  • Naon layar anu didamel tina layar logam ditépan?

    Urang sadayana terang yén layar logam anu ditampang ngagaduhan posisi penting pisan dina hidhani nagara urang kusabab fungsi dekorasi khususna. Salajengna, résistansi korosion tina bahan logam ieu kua...

leave your message