Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Security > Mitip>Gubang chainmail

Gubang chainmail

Detil Produkt

Pangangking chainmail, ogé disebut tanggakan mail ranté, pandangan patah atanapi digang oyster, dianggo sacara lega pikeun ngajagi kamal pangguna ngalawan obyék. Sacara tradisional, pangingkan kadéan dilakukeun tina logam anu henteu aya lebet. Nalika ayeuna, pikeun nyugepkeun lantaran palabih, urang ogé tiasa ngahasilkeun tangél kalayan lining kulit anu komfort. Naon langkung, digang desain anyar kalayan lengsuh leksib sareng desain logam snap-fastener anu tiasa cocog pikeun kalolobaan palabih sareng ngantepkeun ka kalolobaan sareng kanya. para palasén ngarasa langkung cocog. Pangangan chainmail sering dilakukeun tina pitin logam anu luhur anu ngagaduhan résistansi dipotong sareng résistansi punk. Ku kituna, pangingkan kadéan sacara lega dianggo salaku pangingkan patar sareng digang oyster.

SS chainmail glove with wrist strap

SS tangél SS sareng sadakeun gulin


SS chainmail glove with extended cuff

SS gunku kadenal sareng cuff dipasanga


LBahar:Baja karbon, baja stainless, aluminium cacah, aluminium anodized, titanium, kuning, tambaga, parôl, jsb.Spesifikan

LMetode kekang: Riveting, butting sareng welding.

LPolé tautan rant: Éropa 4 dina 1 interlocking.

LPerbatan luhuren: Pasung zink, pantong hideung, plating tambaga.

LUkuran gandang chainmail: XXS, XS, S, M, L, XL, ogé tiasa disosisi.

LJinis gawan chainmail.

1. Parah deui.

2. Tilu raman nganggo lembar.

3. Reng kulian, tukang tungtung.

4. Lima ras kalayan cuff kaamanan sareng panjang cuff tiasa dipasih.

5. Sisihan panelan.

LBahan strap check:Polypropylene, nylon, baja stainless atanapi tiasa dipasih.

LWarna lebaran: Bodas, beureum, héjo, biru, coklat, orange, jsb.

LFasten strap / gaya kuff:Tiasa diganti.

LInpormasi tambag: Diameter kawar sareng diameter tinyin tiasa disosip.


 SS Chainmail glove against a blade

SS Chainmail ngalawan bladed

SS Chainmail glove against a knife

SS Chainmail ngalawan koti

Tes gawaman catél tilu pentar

SS chainmail glove anti puncturing test

Tés anti punksa SS


L harta Anti-korrosion sareng résistansi rust.Turih pandangan baja stainless staing

L kakuatan luhur sareng struktur anu kuat.

L ngaleungitkeun sareng sipat beulah.

L Comfortable ngagem desain.

L pangropéan handap ..

L Reversible ngagem.

L langkung pilihan opsional.

SS chainmail glove suitable for the restauran

SS gawaman kadéta anu cocog pikeun restauran

SS chainmail glove suitable for the slaughterhouse

SS gawaman catén


Aplika pandangan baja stainless stean

L moona kulawarga.

L koné Restaurant.

L Supermarkets.

L Slaughterhouse.

L ngarosesan produk industri.

L tés Laboratory.

L kaamanan umum.


  • Klassifikasi panjangjian

    KlasisisihTangai:1. Klassifikasi ku metode produksiePangangan chainmail dibagi janten nyumpi, tsb, dipping, jsb. Pangangking chainmail dipotong sareng dicih tina rupa-rupa kulit, tétr, pepih atanapi n...

  • Karakteris pandangan anti cut

    Pangangguan anti-kapeun hésé pisan pikeun motong digang, tangan maénkeun peran perdian.Pangangking anti cut luhureun ka fungsi anti-cut anu biasa sareng fungsi anu ngagem, anu ngajantenkeun aranjeunna...

  • Prinsip pamilihan tina tangan mail ranta

    Tangga mait randMangrupikeun hiji jinis alat anu tiasa ngajaga leungeun jalma. Pangangan béda gaduh fungsi perproteksi anu béda, janten aranjeunna dianggo dina lapangan anu béda. Nalika milih digang, ...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

leave your message