Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Security > Mitip>Chainmail

Chainmail

Detil Produkt

Katangan chainmail dilakukeun ku silin babang atanapi datar dihubungkeun babarengan. Sareng unggal cincin keket sinang sareng opat cincin anu sanés sareng moal murag. Kujah kadéa, urang ngahasilkeun, ngagaduhan seueur desain anyar: henteu lagu, satengah laga, mangga pinuh, Kujah pondok sareng kijet panjang. Numutkeun sadérék sareng panggunaan praktis, Sadérék bisa milih anu paling dipikaresep. Dina waktos anu sami, kekasi kadéan anu kami ngadamel, ngagaduhan craftsmanship delikat sareng আপনারk. Nalika anjeun nyandak éta, anjeun moal gaduh kasusahan, ngan ukur kedah ngabeng dina uju sareng ngantepkeun gravity ngabantosan anjeun.

Chainmail shirt without sleeves

Kujah chainmail tanpa gauh

 Chainmail armor protect the whole body

Katangan chainmail ngajaga sadayana awak





Spesifikan

L Material: baja karbon, baja stainless, aluminium cacah, aluminium anodized, titanium, kuning, tambaga, Parumb, jsb.

L metode Linking: riveting, butting sareng welding.

L pola tautan Chain: Éropa 4 dina 1 interlocking.

L perawatan Surface: pantong sink, pantong hideung, plating tambaga.

L paterén Sleeve: henteu teu lagu, mangga pondok, satengah mangga, mangga pinuh.

L inpormasi tambahan: diameter kawar sareng diameter singsing tiasa dipasih.

SS ring mesh as chainmail armor material

SS mesh siling salaku bahan puncan

Copper color ring mesh as chainmail armor material

Mesh ring ring warna tambah salaku bahan bajna kadél


L keskas charfsmanship Exerént. Unggal kawar milih sateuacan ngagup sareng unggal silin nyambung sareng opat cincin anu sanés pikeun nyegah murag.Tinutur

L Lightweight sareng comfort pikeun ngagem. Kujah kadéan anu didamel tina aluminium caheuh beurat sareng nyebar dina buék. Dina waktos anu sami, kusabab ngadamel tilu-dimensional, shirt surat tiasa cocog sareng dada anjeun.

L kisaran perproteksi ageung. Kujah chainmail sareng laku sareng vests panjang tiasa nutupan kisaran anu ageung awak anjeun.

L Rust sareng résistansi korosion. Kujah surat tiasa janten sink atanapi hideung anu tiasa nyayogikeun lar panyalindungan.

L Functional sareng anusa. Kujah chainmail tiasa dianggo henteu ngan ukur dina panyalindungan tapi ogé dina pagelaran.

 

Aplikas

Kujah chainmail kalayan seueur desain anyar sareng pilihan anu langkung opsional tiasa nyugepkeun fungsi praktis kalolobaan kostumer.

L Funksi Proteksi. Kujah chainmail tiasa nyegah dada, panangan sareng suku luhur tina karusah pedang, fear, beki, pakarang dampak, sareng projectiles, sedengkeun masih tiasa nyayogikeun sinyalna pinuh sareng sami pikeun awak anjeun.

L fungsi Performance. Kujah chainmail ogé hébat pikeun maén peran tindakan langsung, reenactment renaissance, tampilan kostum viking, pagelaran kostum, Kostum kjaga, kostum Halloween, cosplay, pakéan cancy, prop téater, jsb.

L fungsi sanés. Kujah chainmail ogé tiasa dianggo salaku kado pikeun anu sanés, mail hobbyist DIY, olahraga perang pinuh, Superman atanapi nyiptakeun manusa, atanapi ideu kreatif anu sanés.

  • Kauntungan sareng karusahan kekasi Chainmail dina shirt baju ranta

    Kujah chainmalMangrupikeun pandangan. Ranté beusi nuh didakeut. Éta ngagaduhan ciri kapadetan anu luhur, résistansi anu kuat pikeun motong sareng dipepan. Kujah chainmail mangrupikeun jinis bajat anu ...

  • Kumaha milih pandangan?

    Pelanghana aluminimLamun hidep hoyong rampahPelawan chainmailSareng nganggo éta pikeun tampilan kostum, katan aluminium mangrupikeun pilihan anu pangsaéna. Aluminium ngagaduhan unggul sareng nyebar. D...

  • Metode patutus vest chainmail

    CainmailMetode cocog:1 sapatuka.Jask Grey sareng satuh olahraga sareng cocog sareng Oh, warna sapatu tiasa milih sakedik kares, sabab pakéan mangrupikeun warna padet, janten warna sapatu henteu aya hu...

  • Chainmail

    UrihChainmailBagian urang gaduh Chainmail Hauberks sareng Chainmail Haubergeons. Ti Celts sareng Romawi ka kawar umur tengah, Pelangan chainmail mangrupikeun salah sahiji barang anu paling hareupkeun ...

  • Istilah umum pikeun hurup sareng pakét anu dikirimkeun ku chainmail hauberk

    Istilah umum pikeun hurup sareng pakét anu dikirimkeun ku chainmail hauberk.Chainmail hauberkDibagi kana tangé domestik hauberk sareng hauberk chainmail dunya. Haiberks chainmail domestis tiasa dibagi...

  • Kumaha nu ngajarkeun musuh pemingan tulang?

    Pahlawan anu béda dina musuh pedang tiasa ngagabung sareng cocog sareng formasi anu béda. Dinten ayeuna urang bakal ningali kumaha cara ngatarget tangan tulang naMusuh pedangaDina pertandingan. Upami ...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

leave your message