Types of metal coil curtain accessories and installation methods

Datan:2021-05-25Hits :995

Metal coil curtain is a kind of metal coil curtain style which is easy to make, easy to install, affordable and easy to use. The metal coil curtain accessories have the upper roll tube, the whole metal coil curtain and the bead chain. When installing, the first thing is to install the accessories, determine the direction of the head and bead, and pay attention to keep the two directions the same, The two ends of metal coil curtain head can be interchanged, while the special bead head can be rotated.

There are two ways to install the metal coil curtain fitting head. First of all, you can compare it with the window to find a suitable installation position and use screws for positioning. The other way is to find a suitable installation position and lock its two ends with screws.

The track is also one of the metal coil curtain accessories. After installation, put the bead chain pulled on the track. Pay attention to the left and right sides of the track. Check the stability of the metal coil curtain installation to ensure that all details are firm and can be used normally. It determines the left and right direction of the head and the vertical direction of the bead, and the head can be interchanged. The beading head can be rotated, which is used for side mounting and top mounting respectively.

Place the metal coil curtain curtain in the window frame, find a suitable position, mark the position of the head screw on the top of the window frame, lock the left and right head on the top of the window frame with screws, and lift the rotatable module on the head without beads When installing the rail, first put the right end of the upper rail into the ball making head, and then put the left end of the upper rail into the ball making head.

Buckle the opened rotatable module and confirm that the metal coil curtain will not fall or move easily, then the installation is completed. Pull down the bead curtain on the front side, and the metal coil curtain will rise automatically. Pull down the bead curtain on the back side to control the descent of metal coil curtain.

 

 

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

leave your message