The test method of stainless steel rope mesh green wall

Datan:2021-05-30Hits :991

It is a kind of net woven to avoid dust covering the surface of the fabric block. Many people call this kind of wall windbreak, which is usually used in some medium mines and other places where raw materials are produced. In order to avoid some floating dust such as coal will be very large, and then produce environmental pollution to the natural environment.

The inspection methods of stainless steel rope mesh green wall are as follows:

1. The weatherability test of materials shall be carried out according to relevant regulations;

2. Visual inspection is adopted for appearance inspection;

3. The specification and mesh side length are measured with steel tape (the accuracy is not less than 1 mm), and the weight is measured with scale (the accuracy is not less than 0.05 kg);

4. The breaking strength test of the rope shall be carried out according to the regulations;

5. Impact test shall be carried out according to regulations;

6. The flame retardancy test of flat net and vertical net shall be carried out according to the regulations (the test rope diameter shall not be greater than 7mm);

7. The experimental method of stainless steel rope mesh green wall was carried out according to the regulations.

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

leave your message