Steps to install chainmail curtain

Datan:2021-05-20Hits :964

What are the installation steps of chainmail curtain?

Installation steps of chainmail curtain 1. Positioning: the accuracy of line drawing and positioning is related to the success or failure of installation of chainmail curtain. First, measure the fixed hole distance and the size of the required installation track.

Installation steps of chainmail curtain 2. Installation of chainmail curtain track: there are single, double or three tracks for chainmail curtain track. When the width of the window is larger than 1200mm, the chainmail curtain rail shall be disconnected, and the simmer bending at the disconnection shall be staggered. The simmer bending shall be gentle and the lap length shall not be less than 200 mm. Ming chainmail curtain box is generally installed on the track first. The heavy chain mail curtain rail should be equipped with screws; The dark chainmail curtain box should be back mounted on the track. The small angle of heavy chainmail curtain track shall be closely spaced, and the specification of wood screw shall not be less than 30mm.

The third step of chainmail curtain installation is to install the lifting clip, rotate the clip 90 degrees to connect with the track, and install the lifting clip onto the top plate with self tapping screw. If it is a concrete structure, expansion screws need to be added.

Installation steps of chainmail curtain: install the chainmail curtain rod: (1) correct the connecting fixings, install the rod or iron wire, and pull it on the fixings. Make sure that the elevation of the room is the same.

Step 5: install the standard chainmail curtain track (double track). Its foundation width should be more than 15cm, and the monorail can be reduced according to the appropriate situation.

Step 6: adjust the position of floor type chainmail curtain or chainmail curtain hanging over the countertop. When installing the track, the width of the windowsill should be allowed to avoid the unsightly appearance caused by the obstruction of chainmail curtain hanging down.

 

 

 

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

leave your message