Stainless steel knotted rope mesh is very popular

Datan:2021-05-29Hits :1032

Stainless steel knotted rope mesh products are suitable for any complex terrain, while protecting the original terrain. The product has the advantages of mesh structure, small visual interference, convenient artificial greening, fast construction, short time limit, standardized factory product composition and no need of on-site post-treatment. The rapid installation of blocks does not affect the normal operation of adjacent buildings and other construction functions, and avoids the major economic losses caused by "interference".

Stainless steel knotted rope mesh is made of stainless steel wire rope. This kind of rope mesh is very durable, safe, environmentally friendly and beautiful. Stainless steel knotted rope mesh is mainly used for interior decoration net, safety protection net, stair protection net, animal cage, garden protection net and playground safety net. Rope net is a new type of decorative net products, the appearance of rope net is loved by everyone.

1. Excellent environmental performance: environmental protection building has always been our theme. After home decoration, formaldehyde will inevitably appear in many houses, which will stimulate the physical and mental health of family members or customers, and seriously violate the theme of environmental protection decoration. With the appearance of stainless steel knotted rope mesh, many high-end residential buildings use rope net, pure metal products without any chemical elements, the effect of decoration is simple and elegant.

2. Flexible and convenient installation: stainless steel knotted rope mesh is used as the partition of the hall. You only need to install a stainless steel metal rod on the ceiling and hang a rope net on it to complete the installation. The stainless steel knotted rope mesh has the effect of opening and closing, and it is also very flexible.

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

leave your message