Precautions for chain link curtain installation

Datan:2021-05-24Hits :1069

Please pay attention to the installation of chain link curtain!

1. Make different connections according to the situation

If the wall is made of wood, it is only necessary to directly install the screw of the guide rail on the fixed position of the wood. If the wall is made of cement, it is necessary to use an electric drill to punch holes in a specific position, then knock in the special nylon expansion pipe, and then insert the screw into the special nylon expansion pipe to tighten it.

2. Precautions for installing chain link curtain hook

If the chain link curtain hook is used to fix the chain link curtain, it should be noted that the distance between the chain link curtain hooks should be calculated evenly first, and the rusty hooks should be replaced immediately. In actual use, the number of pins inserted into the slot can be adjusted, and the interval between each two hooks can be adjusted, so as to adjust the effective width of the chain link curtain.

3. The installation should be firm

When installing chain link curtain, it is necessary to ensure the firmness of the installation. It is not good that the chain link curtain will automatically fall off before it has been used for a period of time. Therefore, when installing chain link curtain, please select the bracket that matches the chain link curtain and the pole. If the bracket is too small, it may be easy to damage the bracket. On the other hand, if the bracket is too small, it may be damaged, If the contact surface of the wall is small, the number of mounting nuts or the size of the nuts will be limited, which will easily make the chain link curtain instable.

 

 

 

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

leave your message