Performance test of ferrule type cable mesh insulating sheath material

Datan:2021-05-26Hits :1224

Performance test of ferrule type cable mesh insulation and sheath materials.

Ferrule type cable mesh includes thermogravimetry, thermal shock, high temperature pressure, low temperature bending, low temperature tensile, low temperature impact, flame retardancy and so on. For example, the thermogravimetric test is to detect the degradation and volatilization degree of materials after 7 days of high temperature aging at 80 ; Thermal shock test is used to detect whether the insulation surface is cracked after special winding at 150 for 1 h; High temperature pressure is used to detect the elasticity of insulating materials after high temperature re cooling; All low temperature tests generally refer to the change of mechanical properties at - 15 , which are used to detect whether the cable material is brittle, easy to crack or easy to break at low temperature. In addition, the flame retardant performance of the cable is very important. The test to check the performance is non delayed combustion test, that is, the finished cable installed according to the standard is ignited with a special flame for a certain period of time. After the flame goes out, the cable is checked for burning. Of course, the less the burned part is, the better it is. It shows that the poor flammability, good flame retardancy and the safer it is.

 

 

 

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

leave your message