Notes on the customization of metal coil drapery

Datan:2021-06-01Hits :889

What should be paid attention to in the customization of metal coil drapery

1. The width of a single picture should be controlled within 3 meters as far as possible. As we all know, the width of most roller shutter fabrics is less than 3 meters (generally 2 meters, 2.2 meters, 2.3 meters, 2.5 meters, 3 meters), so the width of single jet metal coil Draper is required to be less than 3 meters. For patterns with a width of more than 3 meters, they need to be cut and divided into several roller curtains.

2. Choose the fabric according to the occasion and demand. Generally, roller shutter fabric is divided into full shading and semi shading. Full shading fabric can highlight the pattern or logo, but it can not meet the lighting requirements; The semi shading fabric can meet the lighting requirements, but due to the role of light, the pattern or logo can not be seen so clearly, becoming a decorative role. So we should choose the fabric according to the occasion and demand.

3. In the design of pattern, try to avoid dark blue. According to our various experiments, the most difficult color to spray is dark blue. Due to the different coloring degrees of fabrics, most fabrics will have more or less color difference when spraying dark blue. Therefore, in the pattern design, try to avoid using dark blue, light blue has little effect.

 

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

leave your message