Construction method of decorative mesh for exterior wall cladding

Datan:2021-05-27Hits :913

Construction method of decorative mesh for exterior wall cladding

In the construction process of decorative mesh for exterior wall cladding, firstly, remove the dust on the wall and the loose ash joint mortar. The cement mortar will make the uneven part flat. After leveling the wall, asphalt felt is laid to ensure the adhesion of decorative mesh for exterior wall cladding. Secondly, the installation of decorative mesh for exterior wall cladding wooden keel adopts 40 × 40 wooden keel, fixed on the base with expansion screws, and the vertical and horizontal spacing is controlled at about 600. The thickness of gypsum board is 1200mm, and then M4 is used for gypsum board × 35 wood screws. At the edge of wood, screw spacing should be controlled at about 300. Finally, lay the glass fiber layer, and then use 4 × 20 wide aluminum mesh and screws are used to fix it on the decorative mesh for exterior wall cladding. After installation, check whether the decorative aluminum mesh is loose.

Because the metal materials used in decorative mesh for exterior wall cladding are unique and easy to maintain, so decorative mesh for exterior wall cladding has been widely used. The decorative mesh for exterior wall cladding can be used for architectural decoration, museum, hotel, office building, store and ceiling decoration. The decorative mesh for exterior wall cladding can also be used for workshops, hotels, railway station waiting rooms, platforms, large conference halls, government agencies, stadiums, airports and other places.

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

leave your message