Classification of laminated glass metal mesh

Datan:2021-05-21Hits :1046

Classification of laminated glass metal mesh:

1. Glass with iron wire:

Only part of the sandwiched wire in the laminated glass metal mesh is produced by the stretching process, as shown in the picture below.

2. Glass with metal wire:

The glass with wire mesh is mainly made by sandwich process. The wire mesh is mainly made of steel wire, copper wire and other metal wires. Of course, the wire mesh can also be made into sandwich type. The glass with wire mesh has a very simple decorative effect. As shown in the following cases, the glass with wire mesh made by sandwich process has higher safety and good thermal conductivity, Metals are more ductile. In addition, the safety of the film layer is higher, although the glass is broken when the glass is damaged by external force, the film layer can completely paste the glass fragments. Metal toughness also has good security!

3. Silk glass:

There are many kinds of glass with spun silk, which is also called laminated process glass. It is made of two pieces of glass sandwiched with strong and heat plastic intermediate films or pictures or silk or patterns preferred by customers. There are many kinds of silk. There are thousands of silk materials on the market. Our company can provide thousands of silk materials for reference. Silk glass is generally used in decorative scenes. The decorative effects of different silk materials are different (different light transmittance, different colors and decorative effects, etc.).

 

 

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

  • Pangeuh pituran coil metal mésérat

    Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun ins...

leave your message