Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

Datan:2021-01-28Hits :8961

Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horisontal. Taing anu diaturna dibulkeun sareng disimpen dina urutan. Taing-akit dipasang, sareng salah sahiji tali dihubungkeun sareng tali anu sanés. Ku cara anu sami, kaitna diatur ka panjang anu cocog.

Mesh weven arétektural nyaéta nyusun karait hemp numutkeun tatanan di luhur, Terbih dua buckles anu padep tina barung hemp anu diatur babarengan, weve dina arah di luhur sareng handap saatos ngaku di arah kénca sareng katuhu, sareng tungtungna ngalereskeun tepi laging anu babarengan. Waktu ngaku, ngahatikeun susunan tatanan éta, sareng henteu ngadamel kasalahan.

Cara anu sanés nyaéta nempatkeun barung sacara horizontal pikeun ngabentuk rektang, nempatkeun jumlah banda anu cocog dina tali anu disiapkeun, sareng tungtungna nyieun maranéhna babarengan. Éta kedah dicatet yén spacing antara tali sareng tali henteu kedah teuing.

  • Mesh Woven arkitektura: Persanap sareng Desain Aestétik

    Mesa arkitekturOgé disebut mesh wire anu dipasang atanapi mesh kawar nuh. Sacara umum, éta tiasa dipasang kana sababaraha pola unik. Sareng sababaraha jinis nuh ngajantenkeun mesh wire nuh saperton&nb...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

leave your message