Pangeuh pituran coil metal mésérat

Datan:2021-01-28Hits :7684

Perdalan coil metalaPangaweruh mésér:

1. Pililih lawa numut sareng kabutuhan, shading mangrupikeun pilihan dasar, sareng teras pasti milih perdaran atanapi perdaran coil logam. Perdara mangrupikeun insulasi sora, tiasa tangga, cahaya lemes, gampang dibuka sareng nutup, sareng tiasa muka sadaya jandela.

2. Kamar Konperénsi, kamar latihan, kantor manajer, kamar resensi palabih sareng inisiatif anu sanés pikeun nganggo perdaran langkung saé, kusabab insulasi sora anu saé, Situsat leleuh, atmosfeun anu manéh sareng panas. -Sumput coil logam urang dianggo di kantor umum. Aya rupa-rupa bahan sareng prosés, kalebet percitak sareng lapis jacquard. Harga beda-beda sareng kanis bahan sareng prosés desain sareng warna. Harga tingkat béda rupa ti 20 yuan per meter pasagi ka 130 yuan per meter pasagi. Kuutation anu rinci kedah dumasar kana pilihan bahan dina situs. Sakumaha aya rébuan desain sareng warna, urang henteu tiasa ngajelaskeun aranjeunna hiji.

3. tina pandangan anggaran, perdara vertikal gampang ngarobih, sanaos bersih sareng suci, seueur jalma nyerah pilihan, biaya anu saé luhur, perdaran coil logam mangrupikeun pilihan konvensi, sabab biaya henteu luhur, bersih sareng béréhan, janten frékuénsi rada luhur; Curtain - umumna mangrupikeun bagian tina panggunaan perusahaan sofistik, anggaran langkung seueur bakal janten seueur jalma ngagunakeun perdara, sabab éta ngalangkungan, sareng gampang dibuka sareng nutup, lagu henteu gampang karusakan.

  • Cascade Coil Arkitektural Drapery - Metal Coil Curtain - Hightop Metal Mesh Mesh

    Drapery coil cascade arétektural, ogé katelah salakuPerdala coil logit, Biasana dilakukeun tina kawar baja anu henteu atanapi kawar alloy aluminium, sareng buéksétropolished, electrophoresed, dicét, a...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

leave your message