Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

Datan:2021-01-28Hits :8767

Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.

Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku motor tubular. Éta ngan ukur kedah ngalangkungan wisang kakuatan pikeun operasi, anu teu, cah sareng stabil. Éta mangrupikeun produk coil logam manual Drapery. Motor langsung dipasang dina tabung aluminium, anu henteu ngan ukur ngirangan volume kotak perkara sareng tautan transmisi kakuatan, tapi ogé nyingkahan pangaruh luar di motor, sareng ningkatkeun dipercayaan mékanisme. Tubeb ngalangkungan dilakukeun tina bahan aluminium aluminium kuasta anu luhur kalayan kakuatan anu luhur sareng henteu gampang disormi. Perbatan anodizing ngeureunkeun dina unggul pikeun nyegah pupuk sareng korosion. Pamak instalasi didamel tina baja aloi kakuatan anu luhur kalayan bending anu luhur sareng kakuatan shear, anu mastikeun kaamanan sareng dipercayaan pamasangan sareng aplikasi mékanisme.

Drapery coil logam manual: coil logam manual Drapery dibagi janten coil logam bead Drapery sareng coil logam musim semi Drapery. Sistem operasi narik ranté mandup diadop dina dréwa coil logam ngagambar beu. Mékanisme ngagambar beu diwangun ku roda aks, roda bead, cinyus torsion, reel, Panit ngadukung sareng aksesora sanés. Nalika mékanisme coil logam Drapery dioperasikeun, roda bead didorong pikeun mutur ku narik mang. Dina waktos ieu, kakuatan dina arah dileupaskeun cinyus torsion ngajanten éks deui sapanjang reel sareng piring dukungan nyetir reel ngiringan babarengan, janten lawa coil logam Drapery angkat ka luhur sareng handap. Bagian kontrol dina drower coil logam musim semi mangrupikeun jinis klatch bal, anu mimitina mangrupikeun clutch hiji jalan. Desainer sacara sahna ngabatalkeun musim semi dina klatch tradisional, sareng rada ngarobih bentuk sababaraha bagian, anu janten mékanisme karéwa logam coil coil musim raya ayeuna.


  • Metal Coil Drapery - Stylish sareng Praktis Divider Spasih

    Metal Coil Drapery - Stylish sareng Praktis Divider SpasihMCC-3:Perdala coil metal ngagaduhan rupa-rupa warna sareng ukuran pikeun pilihan anjeun.Feur:·Penampilan anu saé - nyiptakeun pangaruh dekorat...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

leave your message