Karakteris tabung lawa logam

Datan:2021-01-28Hits :7796

CaraktisPertapan lamém:

1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan rupa-rupa warna pikeun jalma milih. Warna perdaran laku logam biasa mangrupikeun konéng sareng pérak. Sag tina perdaran laku logam anu saé, sareng éta tiasa ngabulkeun sareng ngalih sacara bébas sapertos perdalan Curtain ngagaduhan fleksibility umum sareng luster.

2. Pertapan laku logam langsung didumkeun gaya seni anu béda tina himanan logam ayeuna, sareng warna percapan maranéhna, anu bakal masihan pangaruh anu saé pisan dina rérasaksi cahaya.

3. penampilan perdaran laku logam ditawasan ku prosés khusus, janten perdaran lami logam ngagaduhan résistansi suhu anu tangtu sareng henteu gampang ngaleungit.

  • Parek Lapu Metal A Element Fashion Piny pikeun Propéty

    Perkara lamit, Didamel tina aluminium fleksis sareng flakes kunin sareng cincin dina rupa-rupa warna, idéal pikeun hideungian interior sapertos divider kamar, Siling témbok sareng drapery jandela. Teu...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

leave your message