Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

Datan:2021-01-28Hits :8131

Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:

1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.

Sacara umum, perdara mesh skala dilakukeun dumasar kana ukuran anu diukur dina tensi, sareng tiasa dilakukeun ukuran anu sami sareng ukuran anu disayogikeun. Ngangukeun yén installasi sususi atanapi paménta pangaruh gelombang atanapi pangaruh tukong bakal nyumput ukuran bahan, Janten upami anjeun henteu hoyong nyieun pangaruh anu ketat, anjeun kedah anggaran ukuran.

2. Perdara mesh skala didamel tina bahan logam. Éta tiasa ngadesor ngan ukur nalika ditangka ku obyék keras sapertos juru méja sareng beusi sudut.

Kusabab ductilitas khusus bahan logam, sanaos bahan logam disormas, éta tiasa terus dianggo sacara biasa kalayan pulih alat sakedik. Ku kituna, ngan ukur ngahatian pamasangan sareng dianggo, moal ngawangun karusakan.

Salaku tambahan, bahan logam promes pikeun asam sareng korosion alkali, ku kituna pangsaéna henteu dipasang dina hiji asam sareng alkali.

  • Skala Kedameun Mesh kalayan Texture Unis sareng Panganggah

    Kecapan meshDidamel tina bahan aluminum anu tungtung dina rupa-rupa warna anu nyebarkeun, kalayan আপনারng anu dibantenan, éta nyiptakeun pangaruh visual unik teu sapertos perdaran biasa anu sanés. Sar...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

  • Preutions pikeun pamangkeun perdalan mesh skala

    Preutions pikeun pamangPergalan mesh skala:1. Inspasi perdara mesh skala aya hubunganana sareng ukuran, janten éta diperyogikeun pikeun mastikeun ukuran sareng pangaruh aplikasi.Sacara umum, perdara m...

  • Naon kauntungan mesh arsitéktur dina konstruksi?

    Naon kauntungan tina naongMes arsitékturDi konstruksi?Dina proyék konstruksi, jaringan konstruksi tiasa nyarios aya waé. Urang teu jelas pisan ngeunaan kauntungan jeung naon urang diakuan ku urang. Na...

  • Alesan pikeun silin arsitéktur

    Tina pandangan konsumén, perusahaan urang sacara lega diakui ku konsumén ku1hak Professional, pertuasan ngagaduhan tim desainer profésional, téknis anu pangalaman sareng alat pamrosesan konsumén maju....

  • Karakteris tabung lawa logam

    CaraktisPertapan lamém:1. Perdaran laku metal dilakukeun ku baja stainless kuasta anu luhur, aluminium alloy, entsa, tambaga sareng bahan aloi sanés. Dumasar kana ieu, perdaran lami logam ngagaduhan r...

  • Perlaran tabuka logama

    PerlaranLaban logamém:(1) Éta mangrupikeun sapotong pilem datar anu diwangun ku obyék ipis, leutik sareng lemes, anu nyebrang, Du ngagup sareng dihubungkeun.(2) Lapu leban mékanis diwangun ku yarn sar...

leave your message