Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Ayungeun Aplikasi>Temgaan Éjoh Rope Mesh

Temgaan Éjoh Rope Mesh

Detil Produkt

Tembeun Héjoh Steel Stainless Rope Rope MeshJanten langkung populer dina gedong modéren sareng parantos janten metode anyar pikeun héjo dina taun-taun ayeuna. Jadi naon aya témbok héjo? Tembok héjo boga baja stainless mangrupikeun jalma nganggo mesh batai baja anu henteu dina pepelakan héjo dina témbok atanapi di gedong ageung. Tembok suam baja stainless nyayogikeun solusi anu lamih sareng sustuan pikeun profésional desain gedong sareng konstruksi. Arkitek tiasa lereskeun rupa-rupa inovasi dina ngawangun gedong kalayan bantosan mesh rupa baja stainless.

Rope mesh green wall border

Wates témbok héjoh

Rope mesh green wall border

Wates témbok héjoh



Tembok héjo belah baja stainless tiasa nawiskeun sababaraha kauntungan di handap:

L  Bahan kualitas- Didamel tina baja anu henteu kalitas luhur 316, kisaran facade héjo anu kuat, saé tapi beurit. Aranjeunna 100 anu tiasa resiklikasi, pisan résisti kana korosion sareng aya sakedik atanapi teu aya pangropéan anu diperyogikeun. Kalolobaanna, éta nunjukkeun hirupna langkung panjang tibatan produk anu sami di pasar.

L  Dtruk anu teu- Kargap rigid ngagaduhan kapasitas beban luhur sareng résistansi ngalawan angin beurat sareng salju. Éta nampi bentuk 3-D pikeun nyayogikeun desain fleksibilit anu luar. Salaku tambahan, éta ngagaduhan pagelaran anu sampurna sanajan dina iklim panas sabab kabel henteu nyiptakeun panas radiant.

L  Kauntungan kapalah tina hélle- Dibarkeun pikeun ngadukung anggur anu paling kuat, anu ngahasilkeun oksigén pikeun ngirangan épék greenhouse.

L  Kontrol termal insulasi akustik- Éta ngatur suhu gedong anjeun ku shading subu témbok, ngirangan konsumsi énergi gedong anjeun ogé ngirangan sorangan sacara efektif.

L  Kauntuan sosial psikologis- Facades baja stainless héjo kalayan pepelakan naék hirup nyekel panon jalma ogé ngajantenkeun aranjeunna ngarasa langkung akur.

L  Aplikasi lega- Kisaran-rang baja stainless stain urang tiasa diterapkeun kana struktur atanapi situs, sapertos mikro-bon, stadion sareng garage parking.

L  Gampang masanga- Mesh kabel baja anu henteu beurat butuh minimal hardware nalika pikeun pamasangan.

L  Gampang operasis- Sistem héjo saderhana ngamungkinkeun anu gampang kontrol sareng trimming. Salaku tambahan, facade héjo sawaréh tiasa dipiceun pikeun pangropéana gedong anu nyayogikeun pikeun ngajaga parobahan usum.

Rope mesh green wall 01

Tembok héjo hareu

Rope mesh green wall 02

Tembok héjo 02


L  Bahan baru:Baja stainless kualitas anu luhur 304, 316, 304L sareng 316L.

L  Diameter ruo:1,2 mm dugi ka 3,2 mm, sareng diaméter tina sanés ogé sayogi.

L  Konstruksi baru:7 × 7 sareng 7 × 19 mangrupikeun utama anu dianggo, tapi 1 × 7 sareng 1 × 19 ogé disayogikeun.

L  Ukuran pambukan: 25 mm × 25 mm atanapi 76 mm × 76 mm, sareng ukuran sanés disayogikeun dumasar kana diperhatian palabuhén.

L  Jinis mesh:Mesh rupa ferrule stainless atanapi mesh bandang baja anuless stainless.

The specification of stainless steel rope mesh green wall

Code

Rope construction

Rope    diameter

Aperture

Inch

mm

Inch

mm

SSGW-01

7*7

3/64

1.2

1*1

25*25

SSGW-02

7*7

1/16

1.6

1.5*1.5

38*38

SSGW-03

7*7

5/64

2.0

2*2

51*51

SSGW-04

7*7

3/32

2.4

0.8*0.8

20*20

SSGW-05

7*7

1/8

3.2

3*3

76*76

SSGW-06

7*19

1/8

3.2

2.4*2.4

60*60

SSGW-07

7*19

1/16

1.6

2*2

51*51

SSGW-08

7*19

3/64

1.2

1*1

25*25

 

Rope mesh green wall dimension drawing

Gambar dimensi témbok héjoh

  • Temgaan Éjo Rope Mesh Ngajagi Temgaan Pangwangun Sacara Étuf

    Temgaan Éjo Rope Mesh Ngajagi Temgaan Pangwangun Sacara ÉtufTembeun Héjoh Steel Stainless Rope Rope MeshJanten langkung populer dina gedong modéren sareng parantos janten metode anyar pikeun héjo dina...

  • Kumaha meuleuh mesh tali anu saé?

    Seueur pangguna bakal nganggap kumaha milih produsén mesh baja nalika milih mesh baja. Pikeun palabi anu pangalaman mésér, henteu hésé mésér mesh baja, tapi hésé ngagunakeun proyék perusahaan anyar. K...

  • Ngeunaan panggunaan mesh bandad

    Jinis mesh bandan kompleks, tangten, panggunaan mesh banda ogé lega pisan, dieu, hayu urang ngobrol ngeunaan panggunaanaPersa karat, Hayu urang ningali babarengan!1. Mesh rap baja tiasa dianggo salaku...

  • Klassesasi standar mesh rui

    RutDidamel tina kawar baja karbon anu luhur kalita luhur Q235 ku welding "cross". Mesh barung produk welded henteu ngan ukur ngagaduhan bentuk mesh datar, tapi ogé ngagaduhan distribusi mesh seragam.F...

  • Bagian tina facade héjo?

    Bagian titeFacade héle?AvocadoAvocado sering dianggo pikeun ngadamel salad, anu biasana dianggo ku asing. Salajengna, éta ngagaduhan rak anu sami sareng mangrupikeun salah sahiji buawa anu seueur baba...

  • Baja stainless Knotted Rope Mesh kalayan Suk

    Beua henteu knotsPersa karatDidamel tina baja tensil anu luhur 304, 316, 304 L, 316L. Sareng dua konstruksi baru utama tina banda baja henteu aya 7 × 7 sareng 7 × 19, sareng 1 × 7 sareng 1 × 7 sareng ...

  • Facade héjo | Pinduhna Éjoh

    Facade héjohTiasa kisaran tina sistem kompleks pikeun gedong multi-carey, kalayan pepelakan tumbuh dina kontuiner dina jangkungna anu béda, ka sistem anu langkung saderhana dimana pepelakan tumbuh tin...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

leave your message