Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Ayungeun Aplikasi>Cladding Metal Perforated

Cladding Metal Perforated

Detil Produkt

Cladding facade logam Perforated dianggo seueur dina arsiték. Éta ngagabungkeun panyalindungan privasi sareng sababaraha fungsi sapertos lampu, ventilasi, isolation, sunscreen. Langkungna penting, éta ngajagi gedong ngalawan parobahan cuaca.

Logam Perforated ngagaduhan sipat bahan stabil sareng rasio kakuatan ka beurat anu luhur, anu ngajantenkeun gampang ngawangun gedong énggal sareng ngalanteran gedong lami.

Saatos perawatan laut, penampilan gaya modéren bakal ngajantenkeun gedong langkung unik sareng iconik.

Kladding Metal Perforated Aluminim

Kladding Metal Perforated Anodized


Material mangrupikeun faktor anu paling penting.Pamilian Matari

Cladding logam Perforated kedah diucapkeun ka luar sareng peryogi daérah anu ageung, janten kakuatan bahan sareng résistansi korosion penting. Marengan ogé rasio kakuatan-ka-beut nganggap kasusahan dina konstruksi sareng stabilitas struktur pigura.

Aluminium mangrupikeun bahan anu paling dianggo.

Kebangkeun:

L résistansi korosion luhur.

L beurat langkung lami.

L penampilan Hail saatos anodizing.

Baja cuathering ogé sacara lega dianggo dina daérah cuaca anu goréng, sabab éta ngagaduhan pangaruh anti kakurangan pangsaéna.

Round Hole Perforated Building Cladding

Cladding Pangwangun Perforated babak

Pilihan Desan

Panel logam perforated kalayan bentuk liang trigalar sareng beurat pérak.

Jinis liang cladding ngagambarkeun nilai dekoratif gedong.

Pikeun gaya konsiseun, pola liang rutin anu diatur, sapertos babak sareng hexagonal populer.

Pikeun dampak visual anu kuat, bentuk liwang sareng ukuran anu dipasihan sayogi.

Wewengkon kabuka anu leresep nyayogikeun ventilasi hawa anu saé. Kaseueuran desainer milih 35 daérah kabuka pikeun saimbangan luhur faktor, sapertos lampu, ventilasi, isolation, sunscreen sareng proteksi.

Perbarahan Uléh

Perbatan surface kalebet panjang ruu sareng anodizing.

L papat Powder nyayogikeun seueur pilihan warna pikeun nutupan bentuk logam asli, anu tiasa ngabantosan anti rust sareng résistansi korosion.

L Anodizing tiasa ngajaga luster logam nalika dyein logam. Éta biasana ditarapkeun kana panél aluminium, anu tiasa ngajaga panél ngalawan oksidasi sareng korosion.

Curved perforated panel building cladding

Kladding gedong panel perforated curves

Factor Luha

Salian faktor di luhur, desainer ogé bakal nganggap layout integral layar perforated. Urang tiasa ngan saukur ngabantosan panél sapertos bending atanapi ngagup.

Cladding facade logam perforated urang dianggo sacara lega dianggo dina proyék anu béda, sapertos jall parking, stasion karéta, mall balanja, rumah sakit, gedong apartemen jsb.

  • Naon Cladding Arkitektural?

    Naon Cladding Arkitektural?ArchitecturalCladdingBahan dilarapkeun ka luar gedong pikeun tujuan panyalindungan sareng estetik. Cladding tiasa sumping dina rupa-rupa bahan, kalebet kai, batu, beton, sar...

  • Aplikasi layar mesh perforated dina perenlan

    Aplikasi layar mesh perforated dina perenlanSalaku bahan gedong logam,Layar mesh perforatedDilahir sareng temperament avant-garde. Éta sacara lega dianggo dina konstruksi, fenomena sareng dekorasi int...

  • Insinyur GWS Fabrikator-Kilang Metal Perforated

    Cladding Metal PerforatedDinten ayeuna, panel logam perforated dianggo ku arsiték pikeun rupa-rupa aplikasi, Sapertos fixtures lampu dekoratif, tanda pikeun layar filtrasi industri sareng panel akusti...

  • Layar mesh Perforated

    Layar mesh Perforated  Imahna diwangun ku dua rohangan anu diangkonekkeun; kotak beton anu panjang anu dipasang kana kolam refleksi, sareng struktur rendering vertikal anu luhur. Strukt...

  • Prinsip konstruksi kladding arsitéktur

    Prinsip konstruktKladding arsitékturKira - kira 200 taun ka pengkeri, jalma - jalma bisa mikir yén gunung, tangga, jeung gurun téh persén di bumi. Nanging, ayeuna urang terang yén gunung bakal dipateu...

  • Naon arsitéktur facades?

    Naon mangrupoArsitéktur facads?

  • Paneng kladding logam perforated

    Kladding logam perforatedNyawakTéknik pantong munggaran dianggo dina manufakturan anu pikara, sapertos hammering emas sareng pérak janten bol ipis sareng ngagupkeun enomba atanapi parôl, sareng ngangg...

  • Arsitéktur Facades janten seni arsitéktur

    Arsitéktur FacadesTungtungna parantos janten tokoh mandiri anu penting pisan dina seni arsitéktur. Sanggeus ningali kana jaman baheula, éta sami sareng sagala sanésna. Éta parobih dina prosés pangwang...

leave your message