Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Ayungeun Aplikasi>Seiling Metal Perforated

Seiling Metal Perforated

Detil Produkt

Siling logam perforated ngagaduhan hideung anu saé sareng fitur ngahasi sora. Éta tiasa ngabantosan nyumput sistem sprinkler, installasi wire sareng ventilasi, sedengkeun ogé ngajamin struktur kaamanan sareng pasangan hawa anu saé. Mikir kualitas tina silih mesh perforated, éta tiasa nyiptakeun atmosfer anu pikaresepeun gawé bareng sareng lampu.


Perforated mesh Ceiling with White Surface

Seiling mesh Perforated sareng Surface Bodash


Perforated mesh Ceiling with Round Holes

Seiling mesh Perforated sareng Gubuan



Faktor pikeun nganggap:Pilihan Matar.

L Rato kakuatan-ka-beut - bahan cahaya mastikeun kahirupan anu langkung lami.

L pagelaran absorption sora anu luar.

L seuneu sareng resistensi.

L gampang berbersih sareng ngajaga.

Ku kituna, urang nyarankeun aluminium, baja anu henteu sareng baja galvanized salaku bahan silih anu cocog.

Perforated Architecture mesh Ceiling

Seiling Seiling Arkitektur Perforated

Piloten Patern

Nalika anjeun milih pola silih mesh, gaya penampilan, pangaruh lampu, Pangaruka absorpsi sora sareng pagelaran ventilasi kedah dianggap.

Pola liwa babak sareng alun-alun cocog pikeun gaya saderhana.

 

Panaliti nunjukkeun yén daérah kabuka langkung ageung ti 10% ngagaduhan pangaruh sora anu saé. Sareng langkung ageung dibuka, pangaruh ventilasi langkung saé.

Aluminum Perforated mesh Ceiling

Seiling Aluminum Perforated

Perbarahan Uléh

Siling koridor diwangun ku liang babangke buu arel logam perforated.

Piking powder mangrupikeun pilihan anu paling umum, anu tiasa ngajantenkeun beuker warna sareng cacah. Urang nyayogikeun jasa sprayin warna RAL anu adil.


  • Tinieun panel silih aluminim

    TipeiPanel silih aluminim:1. Grid gambanKombinasi siling grid kembang: grid aluminium sareng kombinasi struktur aluminium, saatos pamang, éta ngagaduhan ciri perencanaan babarengan sareng modél anyar....

  • Metode panel silin aluminim

    Metode panekPanel silih aluminim:1. Intungkeun sudut aluminium numutkeun tingkat anu sami.2. Keel baja cahaya anu bakal ditugaskeun dina interval anu cocog, sareng spacing antara pendisan bakal janten...

  • Seiling panel silih aluminim

    Aya dua jinis alat pikeun silingPanel silih aluminim: Keel baja caca sareng keel alun-alun kai, sabab kai bakal disormar kusabab pangaruh suhu sareng kuad Kami terang gelar deformation dewan sareng pa...

  • Tik konci pikeun pilihan layar perforated logam

    Titik konci pikeun pilihLayar metal perforated:Layar metal perforated mangrupikeun produk anu diperyogikeun tina tambang batubara, omba beusi, industri sareng industri kimia. Éta ogé komponén sél leut...

  • Kumaha ngeunaan panel siling aluminium?

    Kumaha ngangPanel silih aluminim?1. Pagelaran panjang anu pasti luar. Sacara umum, pepel aluminium gusset kuarta anu luhur disangku ku garis panjang laju anu otomatis diimporkeun, kalayan আপনারng data...

  • Naon anu ngahatikeun siling mesh?

    (1) WaraSiling meshLangkung poék tibatan warna lantai, anu ngawangun fenomena sisi. Ieu dipikanyaho salaku karusahan kokolot jeung barudak. Éta nyatakeun, jalma ngora sareng anu handap moal nampi disi...

  • Éwerf siling mesh

    SiliaRéksi ngarujuk kana fenomena yén judul pamariksaan ringkes teuing, anu nyababkeun rupa-rupa skor individu. Aya abdi masihan conto nu ringketeun. Saku ieu:Pikeun nguji tingkat diajar, sareng kalua...

  • Kumaha panél silin aluminium dilakukeun?

    Proses 1. Pusih sareng droba MateriMatial: bahan coiled bahan bah dipotong jaran sareng liong sacara horizontal pikeun ngadamel bahan embryoPanel silih aluminim;Sapanjang: nganggo mesin sépandan pikeu...

leave your message