Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Ayungeun Aplikasi>Faade logam diwangan

Faade logam diwangan

Detil Produkt

Facade logam anu diwangun ogé tiasa dilakukeun tina baja karbon, baja anu henteu, aluminium, tambaga, kuning, sareng kituna. Dina kahirupan modéren urang, aya seueur jalma mutuskeun pikeun nganggo logam anu dilegaan salaku facade kusabab penampilan anu saé. Kecuali éta, kalayan fitur ventilasi anu saé, blok bagian tina serangan, ngirangan seba sareng sareng sareng sareng kaluar cair, éta ogé tiasa dianggo dina stadion, mall, sakola, perpustakaan, rumah sakit, gedong kantor, pepelakan ageung sareng anu sagala.

Aluminum Expanded Mesh

Aluminum Di Diwanga

Stainless Steel Expanded Mesh

Asia Ajaga anu Digelek


L Materials: baja karbon rendah, baja stainless, aluminium magnesium, aluminium, tambaga, kuning, titanium, nikel.Spesifikasi facade logam anu digape

L perbatan Surface: PVC plastik dipeung, galvanized panas, galvanized listrik.

L Isuk: 0,4 mm ka 0.8 mm.

Ukuran l Mesh: 8 × 16 mm, 10 × 20 mm, 2 × 25 mm, spesifikasi khusus tiasa disosisi.

Red PVC Coated Expanded Screen

Lara diskus PVC Beurem

White Powder Coated Expanded Screen

Lara skrér


L penampilan Hail kalayan pola inovatif sareng dekoratif.Atur facade logam dilegaang

L kakuatan anu paling hal pikeun rasio beurat.

I ngaheukeun apil ti ngalangkungan panon manusa.

L ventilasi anu Saé, anti-korrosi.

L ngiringan beuah sareng panilkeun cairan.

L Beurat Cachet, gampang dipasang.

Aplikasi fasad logam lega

Facade logam dianggo sacara lega dianggo salaku cladding facade dina gedong komérsial sareng sipil sapertos stadion, mall, gedong kantor, Pantuwuh anu ageung.

Expanded metal mesh for office building

Mesh logam dilegaan pikeun gedong kanton

Expanded metal mesh for plant building

Mesh logam anu diwangun pikeun gedong pepelakan



  • Disormation nyababkeun sareng solusi panel grid logam

    1. Dina prosés galvanizing panas,Panel grid logémTeu divisi dina suhu asim anu luhur sareng alkali, khususna sababaraha gratings baja leutik, anu gampang disorma, dituturkeun ku grid baja komposis, an...

  • Dupat logam diépangke

    Faade logam diwangan8 nits:1. Nyingkeun nganggo facade logam anu diperpankeun salaku jinis éntitas penampilan anu nyumput sareng facade luar anu tos aya. Pikeun ngoperasikeun sacara normal, éta dipery...

  • FAKADE METAL EKSPANDED - VENTILATIVE, MAGNIFICENT SONG LONGS

    Faade logam diwanguna, Kalayan susuran pambukaan tilu-dimensional, nyayogikeun temperament gedong modern sareng anu elegant. Ku kituna ngahargaan nilai ététik desain luar gedong. Rekirkeun pikeun pang...

  • Mesi Panel Wair 3D

    3DPanel WarMesih Kusabab panél beukan kakuatan anu teu dipihkeun na sistem konstruksi 3D nawiskeun metode gedong inovatif dimana 3D Panel tiasa dianggo pikeun témbok sareng slab / hateup. Fleksib...

  • Kumaha ngalereskeun panel grid logam

    Panel grid metal mangrupikeun jinis produk baja kalayan lattis alun-alun di tengah ku mesin welding atanapi welding manual. Panel grid metal utamina dianggo pikeun nyieun panutup trench, piring salura...

  • Perbatan gabungan konstruksi panel mesh Wire

    Panel mesh WirhPerbatan gabungan konstruksi:(1) Posi gabungan konstruksi struktur beton kedah diakui dumasar sareng lantaran perencanaan sareng skéma kaahlian konstruksi sateuacan ngawak. Gabanan kons...

  • Jalan pikeun ngakeuh mesh arsitéktur sareng tali hemp

    Jalan kanyasArsitékturKalayan tali hemp saderhana pisan. Mimiti, hiji kaung diterungkeun sacara horisontal, sareng sadaya tali anu sanés diatur sacara vertikal dina banda anu diteruskeun sacara horiso...

  • Klassifikasi modeu operasi coil logam Drapery

    Numutkeun modeu operasi,Komil logm DraperyDibagi kana coil logam listrik Drapery sareng coil logam manual Drapery.Drapery coil logam elektrik: éta mangrupikeun coil logam listrik Drapery didorong ku m...

leave your message