Anjeun aya di dieu:Imah > Products > Architectural Mesh > Ayungeun Aplikasi>Mes wire dekoratif

Mes wire dekoratif

Detil Produkt

Mesh wire dekoratif tiasa sacara husus anu dipasang sareng baja stainless super kualitas, aluminium aluminium, kunin, Batag atanapi bahan aloi sanés. Laban mesh kawar metal ayeuna nyekel panon desainer modéren. Éta sacara lega dianggo salaku perdaran, layar pikeun balé tuang, isolasi di hotél, dekenan siling, Containment sato sareng kepeng kaamanan, jsb.

Brass surface decorative mesh

Pis dekoratif subéks

Brass surface decorative mesh corner

Punel mesh dekoratif subéks


Material pikeun Wall Cladding Decorative Mesh: baja Stainless, aluminium, tambaga, paréna fosphor, jsb. Kalayan maranéhna, tékstur unik, rupa-rupa warna, durability sareng fleksibilit, Fabric mesh wire logam nawiskeun gaya hikwaran modéren pikeun konstruksi. Nalika dianggo salaku perdaran, éta nawiskeun rupa-rupa parobahan warna sareng cahaya sareng masihan imajinasi teu wates.

Metal decorative wire mesh with silver surface

CDM-03

Mesh wire dekoratif metal kalayan sumbab pérak.

Metal decorative wire rope mesh with silver surface

CDM-04

Mesh barang wire dekoratif metal kalayan sumbab pérak.

Wire rope decorative mesh

CDM-05.

Mesh dekoratif barang.

Slot hoo tukang mesh dekoratif

2. Dianggo dina pertambangan, petrol, kimia, tuangeun, ubar, manufaktur mesin sareng karya sanés.

3. Éta dianggo pikeun konsenter hawa, purifier, kisaran hood, filter hawa, dehumidifier, kolektor lebok, jsb. éta cocog pikeun rupa-rupa filtrasi, ngaleungitkeun lebok sareng lantaran pamisahan.

Aplikasi: éta sacara lega dianggo dina filtrasi spinning fiber kimia, fiber staple, fiber superfine, kulit, Laban anu henteu gunung sareng produk anu sanés.

Mesin anu dilakkeun: spinneret sareng komponén filter tina rupa-rupa mesin spinning fiber kimiik anu diimpor sareng domestik ", Alat kulit sareng henteu cocog, extruder kembar-crew.

Éta cocog pikeun ngadamel earphone kalayan boton batri sareng leg. Mining, petroleum, industri kimia, tuangeun, ubar, produksi mesin, jsb.

Judul

  • Mesh wire dekoratif dianggo pikeun dekorasi dina balé paméran sareng hotél kalayan épék dekoratif anu hadé

    Mes wire dekoratifParantos diadopkeun langkung sareng langkung gedong sareng konstruksi naon waé dina bahan, struktur atanapi gaya kusabab warna logam anu saé, gaya konsis, Funksi anu saé, busa sareng...

  • Naon Awangan?

    WanganCladdingMangrupikeun kulit luar, atanapi encap gedong, sareng kalebet sadaya halangan gari sareng bahan siding anu dianggo pikeun nutupan luar struktur. Cladding tiasa ngajantenkeun tujuan dekor...

  • Pangéran dekorasi dekorasi étu

    Dimanan luarBagian kalebet témbok éksternal, panto témbok luar sareng jandela, balkoni, plinth, garis waist, awning sareng loba apron, ssb.Pangaruka dekorasi luar nyaéta ngajaga struktur utama gedong ...

  • Funksi mesh wire dekoratif sapertos kiot

    FunksinMes wire dekoratifMangrupikeun sapertos kitu:Funksi 1: résistansi crack. Résistansi crak anu disebut mangrupikeun panggunaan mesh wire baja pikeun nolak tegunan anu dihasilkeun ku cica témbok. ...

  • Prinsip ngawangun kladding gedong sapertos kieu

    Prinsip ngabentukanPangwangnMangrupikeun sapertos kitu:Kira - kira 200 taun ka pengkeri, jalma - jalma bisa bisa mikir yén gunung, tangga sareng gurun téh perkara langgeng bumi. Tapi ayeuna urang tera...

  • Naon naon dipikisan mobil?

    Naon naon dipikisan mobil?AnuDekorasi uitMobil utamina nyertakeun panutup luhur, jandela, peripheri awak mobil sareng roda. Inah utama:(1)Ekranian sprayin khusus tina fuel cet mobil.(2) Strip warna sa...

  • Mes wire dekoratif

    Panel mesh wire arkitektural sareng dekoratif mangrupikeun produk mesh logam anu dianggo pikeun arsitéktur sareng dekeni interior. Éta tiasa dilakukeun tina rupa logam sareng mangrupikeun jinis énggal...

  • Panel Seiling Mesh | Panel Seiling War

    Panel Seiling Mesh | Panel Seiling WarDetalNaha anjeun ngadesain sareng ngawangun rohangan padumukan atanapi komérsial anjeun tina scratch atanapi anjeun ngan ukur remodel éta, kuring sering popop nin...

leave your message