Siningkeun pesena

Ngalibeun pananyan

East industrial Zone, Anping, Hebei, China

Naon anu urang dipikare
KANGA
AHU YA KAA

Boegger difokus kana kawar ngaku 15 taun langkung di Cina, sadaya meshes diwangun dumasar kana standar ASTM sareng ISO, naha kabutuhan anjeun butuh lamba atanapi guluman, Boegger tiasa nyayogikeun mesh kawar kualitas anu paling luhur pikeun konsumén sareng proyék, Ngabageun lantaran khusus anjeun, kabutuhan aloi khusus anjeun, Sareng Boegger sok tiasa ngahasilkeun prototypes anjeun atanapi produksi ngajalankeun dina waktos kusabab jadwal manuk fleksib.

Boegger utamina ngahasilkeun: facade baja stainless héjo, cladding logam perforated, siling logam perforated, lamba logam ditépan, mesh dekorasi pikeun cladding témbok luar, gela wired, perdara ranta, Perjangjian mesh skala, drapery coil logam, témbok perjurin mesh, sabung mesh wire, perdaran tautan ranté, Perdalan logam Bead, Jsb., ngabageun palabuhé anyar sareng lami pikeun naroskeun ngeunaan harga ya

Boegger nungtut kana "damel nilai pikeun mitra," nilai inti jujur, toleransi, inovasi, jasa salaku roh persora, pikeun nyiptakeun nilai pikeun mitra ngaliwatan inovasi mandiri sareng koperasi anu leres.


NADAR KENA

SIGA PENG

leave your message